Sporturi

Ce face Sorana Cîrstea în săptămâna Fed Cup! S-a retras din echipa României la începutul anului. VIDEO

18.04.2019 | 18:30
Ce face Sorana Cirstea in saptamana Fed Cup Sa retras din echipa Romaniei la inceputul anului VIDEO

Ce face Sorana Cîrstea în săptămâna în care România joacă în Fed Cup! Sorana Cîrstea, ocupanta locului 99 în clasamentul WTA, ar fi trebuit să se afle la Rouen, alături de colegele ei de breaslă din România, şi să pregătească semifinala cu Franţa, însă sportiva născută la Tîrgovişte a ales în luna decembrie a anului trecut să se retragă din Fed Cup şi să se dedice turneelor în întregime.

Ce a ales Sorana Cîrstea să facă în timp ce România pregăteşte semifinala de Fed Cup contra Franţei

Dacă Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru trag tare pe Kindarena la antrenamente pentru a fi la cel mai înalt nivel contra franţuzoaicelor, Sorana Cîrstea s-a mutat în sala de forţă, acolo de unde publică pe reţelele de socializare o mulţime de videoclipuri în care trage de fiare şi aleargă, asigurând pregătirea cardio de care atâta nevoie în turnee.

Sorana pare tot mai hotărâtă să revină la forma care a consacrat-o în tenisul mondial feminin, însă pentru asta are de muncit enorm. În prezent, ea se regăseşte pe locul 99, la doar un pas de a ieşi din primele o sută de jucătoare ale lumii. În 2013, pe 12 august, ea se clasa pe 21 WTA. De curând, ea a cucerit titlul în proba de dublu la Lugano, alături de Andreea Mitu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

cardio day keeps the doctor away @sashacalisthenic @nbrunning #work

O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea) pe

Sorana Cîrstea, retragere din echipa de Fed Cup a României

“După 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunţ oficial retragerea din echipa naţională de Fed Cup. La 16 ani şi 14 zile am jucat primul meci, fiind şi astăzi cea mai tânără debutantă din istoria ţării noastre! Am reprezentat cu mândrie şi onoare tricolorul de fiecare dată când am avut ocazia! Simt că mi-am făcut datoria şi acum este momentul să predau ştafeta noii generaţii!”, a fost mesajul Soranei la vremea aceea.