News

Ce face Ștefan Bănică, de fiecare dată, înainte de filmările pentru serialul de la Antena 1

10.04.2019 | 13:09
Ce face Stefan Banica de fiecare data inainte de filmarile pentru serialul de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică le-a spus fanilor ce obiceiuri are pe platourile de filmare. Fanii artistului îl vor putea vedea la Antena 1, începând cu ziua de duminică, 21 aprilie, de la orele 20:00. Cunoscutul cântăreț va juca rolul lui Orlando în serialul de comedie numit „Liber ca pasărea cerului”. Ce îl pot vedea colegii de platou făcând la fiecare filmare? Noua producție de comedie îi va avea în prim-plan pe Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante.

Ștefan Bănică, obiceiuri înainte de filmările serialului “Liber ca pasărea cerului”

„Nu pot să spun că e un tabiet, dar în timpul filmărilor m-am obișnuit ca înainte de începerea lor să stau cu colegii mei la o cafea la mine în rulotă sau la machiaj și să repetăm scenele pe care le aveam de filmat în ziua respectivă”, spune Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

„Găsind această cămașă înflorată, uitată în garderoba mea, am construit outfit-ul personajului: lejer, colorat, cu un mic cercel în ureche și o mustață cu cioc, cu ochelarii transparenți de soare, pe care și-i asortează la cămăși. Ăsta-i Orlando. Și atunci am folosit cămașa pe care o aveam, iar cei de la costume au luat-o ca model”, mai spune acesta.

Ce tabiet are Ștefan Bănică Jr. înainte de filmări?
Ce tabiet are Ștefan Bănică Jr. înainte de filmări?

Liber ca pasărea cerului

Serialul „Liber ca pasărea cerului” este o producție de comedie care îi are în prim-plan pe cei doi prieteni din copilărie Orlando și Ducu (interpretați de Ștefan Bănică, respectiv Marius Florea Vizante), care se reîntâlnesc după nu mai puțin de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

„Iar personajele care apar permanent, interpretate de Jojo, sau, dacă vreți scrupulozitate, Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin și Laila Abdel Hafiz, colorează extrem de bine serialul. «Liber ca pasărea cerului» este un gen de poveste care nu s-a mai făcut până acum în serialele românești. Nouă ne-a plăcut foarte mult această experiență. Sper ca telespectatorilor să le placă acest serial și să îndrăgească personajele”, spune Ștefan Bănică.