Life

Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, atunci când Gabriela Cristea este la muncă. Regula de la care nu se abate

Tavi Clonda a dezvăluit ce face în fiecare seară, atunci când Gabriela Cristea este la muncă, în platoul Antena Stars. Artistul are o regulă de la care nu se abate.
17.11.2021 | 17:54
Ce face Tavi Clonda in fiecare seara atunci cand Gabriela Cristea este la munca Regula de la care nu se abate
Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, atunci când Gabriela Cristea este la muncă. Niciodată nu încalcă această regulă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a dezvăluit ce face seara, după ce Gabriela Cristea merge în platoul Antena Stars, unde prezintă emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”.

Soțul prezentatoarei TV este un soț și un tată dedicat pentru cele două fetițe ale cuplului, Bella Margot Victoria (4 ani) și Thea Iris Selena (2 ani).

ADVERTISEMENT

El este singurul responsabil din casă după ce soția lui pleacă la emisiune. Tavi Clonda a povestit ce face în tot acest timp.

Tavi Clonda a dezvăluit ce face atunci când Gabriela Cristea este la muncă

În fiecare seară, Gabriela Cristea prezintă extensia emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, „Mireasa – Capriciile iubirii”. Vedeta este prezentă în platoul de la Antena Stars seara. Soțul ei este nevoit să se ocupe de casă și de cele două fetițe.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a dezvăluit ce face după ce Gabriela Cristea pleacă de acasă. Cântărețul are un program bine pus la punct pentru a se putea descurca cu toate treburile.

El este cel care le ia pe micuțe de la grădiniță în fiecare zi. Atunci când se întoarce acasă, fetele sunt deja pregătite să doarmă, dar nu fără să mănânce.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are grijă să gătească în timpul zilei, astfel că cina este deja gata seara. Bruneta i-a spus soțului ei să nu le lase niciodată pe micuțe să doarmă fără să mănânce înainte.

„Gabriela are în fiecare seară emisiunea pe Antena Stars și atunci eu de fiecare dată de la cinci jumate, șase când le iau de la grădiniță. Până la zece, când ajunge Gabriela, ele sunt deja în pat.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi le fac de mâncare. De fapt, Gabriela gătește și eu termin găteala sau o încălzesc pentru că nu mă lasă niciodată fără să le dau ceva de mâncare fetelor”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, infectați cu coronavirus

Luna trecută, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lor au fost infectați cu virusul SARS – CoV – 2. Din fericire, niciunul dintre ei nu a făcut o formă gravă a bolii.

Toți patru au stat în izolare la domiciliu, iar Gabriela Cristea a fost înlocuită de Paula Chirilă la cârma emisiunii de la Antena Stars.

„Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta.

În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies.

La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars, după infectarea cu COVID-19.

ADVERTISEMENT