Life

Ce face Veronica Stegaru acum, la un an de când a dispărut de la Acces Direct

A trecut mai bine de un an de când Veronica Stegaru nu au mai apărut la ”Acces Direct”. Cu ce se ocupă acum și care este viața ”Vulpiței” și a soțului ei, Viorel Stegaru.
12.12.2021 | 17:09
Ce face Veronica Stegaru acum la un an de cand a disparut de la Acces Direct
Ce face Veronica Stegaru acum, la un an de când a dispărut de la Acces Direct. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

S-au dus vremurile când Veronica și Viorel Stegaru apăreau zilnic la TV. De mai bine de un, emisiunea ”Acces Direct” nu i-a mai adus în lumina reflectoarelor, astfel că cei doi s-au întors de unde au venit.

Chiar dacă nu mai apar pe micul ecran, soții Stegaru, din când în când, își mai țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor de când s-au întors la Blăgești, la părinții lui.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru, viață grea cu soacra

”Vulpița”, așa cum este cunoscută de o țară întreagă a lăsat în urma televiziunea și acum, de voie, de nevoie, căci soacra o urmărește la fiecare pas, se ocupă de treburile casnice. Ba chiar, spun cei din sat, de gura mamei lui Viorel, Veronica are ”interzis” la telefonul mobil și nici nu-și poate vizita părinții.

”O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.

ADVERTISEMENT

Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au povestit vecinii celor doi, conform Cancan.

”Vulpița” ține legătura cu admiratorii pe internet

Ultima postare din mediul online a Vronicăi este chiar momentul în care și-a aniversat ziua de naștere. Viorel, soțul ei, nu a lăsat să treacă neobservată aniversarea sa, astfel că i-a pregătit un tort, de care ”Vulpița” s-a bucurat cu mult drag, dar și-a făcut timp și pentru cei din mediul online.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, cei care au îndrăgit-o în aparițiile de la „Acces Direct” i-au rămas în continuare aproape, astfel că mesajeje de bine și urările nu au întârziat să apară: „La mulți ani sănătoși și fericiți!”, ”Numai împliniri să ai!”, ”Mulți ani împliniți, Vulpițo!”. 

Viorel și Veronica Stegaru au devenit gospodari

În replică, soția lui Viorel Stegaru le-a răspuns celor care i-au urat de bine, dar a avut grijă să publice și ceva nou pe canalul de YouTube, acolo unde cei doi se expun cu bune și cu rele.

ADVERTISEMENT

”Tort bun de la ziua mea. Mulțumesc pentru toate urările de voi!”, a scris Veronica Stegaru pe Instagram.

Ea și tatăl fetițelor sale au lăsat deoparte comoditatea care îi caracteriza, așa cum spunea mereu soacra roșcatei, Ilinca, în emisiunea de la Antena 1 și au  realizat un nou vlog, în care le arată tuturor cât de muncitori sunt și cum își împart treburile gospodărești.

 

ADVERTISEMENT