Life

Ce face Vlad Gherman ca s-o uite pe Cristina Ciobănașu. Cu cine a fost surprins noaptea

05.02.2021 | 07:24
Ce face Vlad Gherman ca so uite pe Cristina Ciobanasu Cu cine a fost surprins noaptea
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman încearcă s-o uite pe fosta sa iubită, actrița Cristina Ciobănașu, de care s-a despărțit zilele trecute după 9 ani de iubire. Vedeta din serialul „Adela” le-a arătat fanilor săi ce activități are de când nu mai stă în aceeași casă cu fosta parteneră. 

Artistul a fost surprins noaptea, în compania unor prieteni alături de care a încercat să-ți țină mintea ocupată. Cântărețul din trupa Lala Band apare făcând quiz-uri, uitându-se la serialul în care joacă la Antena 1 sau în mijlocul altor activități.

ADVERTISEMENT

„Vorbesc despre aviație băieții”, este una dintre postările care apar pe InstaStory, Vlad Gherman nefiind prea interesat de acest subiect dintre amicii săi.

Ce face Vlad Gherman pentru a o da uitării pe actrița Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman suferă după separarea de Cristina Ciobănașu, însă face pe cât posibil să petreacă timp de calitate în compania persoanelor care îl fac să nu-i mai zboare mintea la despărțirea recentă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că încă are sentimente pentru tânăra cu care a trăit o poveste de dragoste ca-n povești. Cei doi actori au pus capăt relației fără a avea un motiv întemeiat, actrița spunând că „pandemia și-a pus amprenta”.

De asemenea, un alt motiv care a dus la separare ar fi faptul că în ultima perioadă au stat mai mult împreună, lucru care i-a făcut să-și dea seama că nu mai au aceleași vise și idealuri.

ADVERTISEMENT

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni.

Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt.  E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

ADVERTISEMENT

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au spus Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu într-o filmare de peInstagram.

ADVERTISEMENT