News

Ce făcea Cami, mama copilului de 4 ani înecat în piscină, înainte de tragedie. Șoc trăit de femeie când și-a văzut fiul decedat

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina casei. Mama sa, Cami, în vârstă de 34 de ani, și-a luat viața de durere. S-a aflat ce făcea aceasta înainte de tragedie.
30.09.2022 | 08:39
Ce facea Cami mama copilului de 4 ani inecat in piscina inainte de tragedie Soc trait de femeie cand sia vazut fiul decedat
Noi informații despre dubla tragedie din Găești, acolo unde un copil de 5 ani s-a înecat în piscină. Ce făcea mama acestuia înainte de tragedie. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dublă tragedie petrecută în această săptămână în Dâmbovița. Un copil de 4 ani a murit înecat în piscina familiei, iar mama lui şi-a luat zilele de durere şi disperare.

Noi informații despre dubla tragedie din Găești, acolo unde un copil de 4 ani s-a înecat în piscină. Ce făcea mama acestuia înainte de tragedie

La o zi după această dramă fără margini, au apărut noi informații despre ultimele momente de dinainte de moartea celor doi.

ADVERTISEMENT

Conform cercetărilor, în momentul în care fiul ei a căzut în piscină, Cami făcea curat cu aspiratorul prin casă. Înainte de a începe activitatea, fiul ei, Albert, se afla în curte și se juca.

La scurt timp, Cami nu l-a mai zărit pe Albert și a mers să îl caute în curte. Avea să trăiască un adevărat șoc. Micuțul era în piscină, deja mort.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce micuțul a fost scos din apă, Cami s-a rugat în genunchi zeci de minute să îi fie salvat băiatul.

De îndată ce a primit vestea că e mort, disperată, mama îndurerată a fugit unde a văzut cu ochii. Nici măcar polițiștii prezenți în curte sau vecinii care se aflau pe stradă nu au putut-o împiedicat-o să alerge spre un gest extrem.

ADVERTISEMENT

A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut”, a declarat bunicul patern al copilului.

După mai bine de șase ore de căutări, tânăra mamă a fost găsită fără suflare, spânzurată.

ADVERTISEMENT

”Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi tristeţea e mare!”, a spus o vecină a victimelor, pentru ObservatorNews.

Cami și Albert vor fi îngropați împreună

Cami și Albert vor fi îngropați împreună și vor avea același loc de veci. Soțul Cameliei se pregătește acum să îi conducă pe ultimul drum pe cei doi.

Și vecinii care i-au cunoscut sunt în stare de șoc. Nimeni nu se gândea că o familie fericită va avea parte de un sfârșit atât de cumplit.

ADVERTISEMENT