Life

Ce făcea, de fapt, Prințesa Diana ca să scape de paparazzi. Prințul Harry a dezvăluit secretul

Ce făcea Prințesa Diana ca să scape de paparazzi. Prințul Harry a dezvăluit care este secretul folosit de aceasta și a mărturisit că îl folosește și el.
17.03.2023 | 22:19
Ce facea de fapt Printesa Diana ca sa scape de paparazzi Printul Harry a dezvaluit secretul
Ce făcea Prințesa Diana ca să scape de paparazzi. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ce făcea Prințesa Diana pentru a scăpa de paparazzi. Fiul ei, prințul Harry, a dezvăluit secretul mamei sale pentru a putea să nu fie filmată non-stop.

Ce făcea Prințesa Diana ca să scape de paparazzi

Prințesa Diana ar fi făcut aproape orice pentru a scăpa de paparazzi, care o hăituiau la fiecare pas. Astfel, aceasta a găsit un truc neobișnuit pentru a scăpa de presă.

ADVERTISEMENT

Lucrul inedit pe care îl făcea Prințesa Diana era să se bage în portbagajul mașinii sale pentru a scăpa de paparazzi și camerele de filmat.

Același lucru a început să îl facă și prințul Harry, după ce a aflat de la mama lui. Acesta a mărturisit despre trucul folosit pentru a scăpa de paparazzi în cartea lui.

ADVERTISEMENT

De altfel, Prințul Harry a spus și cum a decurs conversația dintre el și bodyguardul său atunci când i-a cerut să îl bage în portbagaj.

”- Va trebui să mă bagi în portbagajul mașinii, Billy. A făcut ochii mari.

– Vorbești serios?

– Doar așa nu voi fi ispitit să mă iau de ei, iar ei nu vor mai avea cum să facă bani pe seama mea. În felul ăsta, toată lumea ar fi avut de câștigat. Nu i-am spus lui Billy că mama obișnuia să facă lucrul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, agasat de paparazzi toată viață

Prințul Harry a mărturisit în cartea sa că a fost agasat de paparazzi toată viața, la fel cum s-a întâmplat și cu Prințesa Diana. Acestuia îi era frică să nu se întâmplă cu soția lui la fel cum a fost situația mamei sale.

După moartea Prințesei Diana, unii au dat vina pe paparazzi care o agasau pentru faptul că a avut un accident de mașină în care și-a pierdut și viața.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry chiar mărturisea la un moment dat că îi era teamă să nu fie agresiv cu paparazzi pentru că se simțea terorizat de ei.

ADVERTISEMENT