News

Ce făcea Donald Trump când Joe Biden era anunțat drept noul președinte! Reacție fermă

07.11.2020 | 20:39
Ce făcea Donald Trump când Joe Biden era anunțat drept noul președinte! Reacție fermă
Donald Trump, în timpul unei partide de golj jucată în compania lui Bret Favre. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce făcea Donald Trump atunci când Joe Biden era anunțat drept noul președinte! Astfel, deja fostul lider de la Casa Albă se afla la o partidă de golf la clubul său din Florida. În timp ce își pregătea loviturile și crosele, televiziunile americane, în frunte cu FoxNews și CNN, l-au declarat pe rivalul său, democratul Biden, câștigător al alegerilor prezidențiale.

De altfel, Trump este recunoscut drept un jucător împătimit de golf și si-a transformat clubul din Florida într-o adevărată reședință. Una neoficială, în ciuda faptului că miliardarul a avut aici ca invitați mai multe personaje importante ale politicii mondiale.

ADVERTISEMENT

De pe terenul de golf, Trump a postat pe Twitter mai multe mesaje prin care respinge victoria lui Biden si sustine că el este câștigător.

Unde era Donald Trump când Joe Biden era anunțat drept noul președinte!

Donald Trump a ajuns  la Trump National Golf Club din Sterling, Virginia, în timp ce numărătoarea voturilor pentru viitorul șef al statului continua. Interesant este că jurnaliștii americani au alcătuit și un top al zilelor petrecute aici de miliardar.

ADVERTISEMENT

Vorbim deja despre cea de-a 410-a zi în care a mers la una dintre proprietățile sale, de la preluarea mandatului, acum 4 ani. De asemenea, este a 299-a zi pe care a petrecut-o la un club de golf, conform numărătorii făcute de CNN.

Nu a mai durat mult și pe baza proiecțiilor făcute de televiziuni, Biden era declarat marele învingător. Acesta reușea să strângă 273 de voturi electorale, în condițiile în care are nevoie de 270 pentru a fi ales președinte.

Culmea, cu doar câteva zeci de minute înainte, Donald Trump scria pe Twitter că a câștigat „cu mult” alegerile. Cu toate acestea, rețeaua socială a semnalat postarea ca fiind neverificată.

ADVERTISEMENT

“Cu toţi ştim de ce Joe Biden se grăbeşte să se declare învingător şi de ce presa se chinuie atât de mult să-l ajute: pentru ca adevărul să nu iasă la iveală. Adevărul este că alegerile sunt departe de a fi încheiate”, se arată în declaraţia lui Trump.

Trump mai spune că începând de luni va depune contestaţii pentru a se asigura că “legile electorale au fost respectate şi câştigătorul a fost ales pe drept”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri