Fotbal intern

Ce făcea Ioan Becali în urmă cu fix 37 de ani, la CUTREMURUL de pe 4 martie 1977!

Unii s-au bucurat, chiar daca s-au ferit s-o arate, altii s-au intristat, iar multi din cei care l-au cunoscut de-a lungul vietii pe don Giovani au devenit nostalgici. Este si cazul lui Dragos Anghel,...
05.03.2014 | 08:52
Ce facea Ioan Becali in urma cu fix 37 de ani la CUTREMURUL de pe 4 martie 1977
ADVERTISEMENT
Unii s-au bucurat, chiar daca s-au ferit s-o arate, altii s-au intristat, iar multi din cei care l-au cunoscut de-a lungul vietii pe don Giovani au devenit nostalgici. Este si cazul lui Dragos Anghel, fiul fostului presedinte dinamovist Vasile Anghel, si totodata fostul sot al Luminitei Anghel. Personaj cunoscut inainte de ’89 in lumea mondena a Capitalei, Anghel a fost ani buni in anturajul familiei Becali, fiind prieten apropiat al lui Gigi, dar si al fratilor Ioan si Victor. Contactat de reporterul WOWbiz, Dragos a facut un arc peste timp si peste cele doua cutremure care au zguduit Romania la interval de fix 37 de ani: primul, un seism natural de pamant si iar al doilea generat de decizia incredibila a Justitiei in “dosarul transferurilor”.
“4 martie va avea de acum o dubla semnificatie. E drept, ceea ce s-a intimplat in 1977 a fost mult mai grav, dar atunci, ca si acum, oamenii au mers mai departe. Cat despre Giovani, mi-aduc aminte perfect o poveste tragi-comica din acel martie de groaza din urma cu 37 de ani. Nelu, cum ii spuneau pe atunci apropiatii, se afla cu niste amici si jucau table intr-un apartament din zona Universitate. Miza era de 500 de lei linia, iar jocul de abia se incinsese cand au inceput sa se zguduie peretii. Cei prezenti au incercat sa se salveze cum au putut. Doi au sarit pe geam, direct pe un copac, iar ceilalti au vrut sa iasa pe usa, dar primul dintre ei tragea cu putere de clanta, desi usa se deschidea in exterior. In cele din urma, cand deja intesitatea cutremurului se potolise, au reusit sa iasa toti, in ciorapi, in camasi, imbracati lejer, desi afara era frig si chiar zapada pe jos. Au mers cateva zeci de minute pe strazi, moment in care Giovani i-a spus unui apropiat de-al lui: “Hai, tata, sa ne intoarcem inapoi in apartament”, iar acesta l-a intrebat: “Vrei sa ne recuperam hainele?” “Nu, vreau sa luam banii de sub table!”, a rememorat Dragos Anghel o poveste care defineste inca o data caracterul si spiritul de aventurier al lui Giovani, in cea mai trista zi din viata acestuia.Sursa: wowbiz.ro.  
Tags: