Sport

Ce făcea Ion Țiriac în momentul în care Simona Halep se califica în semifinale la Wimbledon. Apariție de senzație. Foto exclusiv

Simona Halep s-a calificat fără prea mari emoții în semifinale la Wimbledon 2022. Ion Țiriac n-a stat însă la TV să o susțină contra Amandei Anisimova și a atras toate privirile la alt eveniment.
06.07.2022 | 21:22
Ce facea Ion Tiriac in momentul in care Simona Halep se califica in semifinale la Wimbledon Aparitie de senzatie Foto exclusiv
Ce făcea Ion Țiriac în momentul în care Simona Halep se califica în semifinale la Wimbledon. Apariție de senzație. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep (30 de ani) își continuă parcursul senzațional la Wimbledon 2022. Fostul lider mondial s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în două seturi pe Amanda Anisimova (20 de ani), scor 6-2, 6-4. Ion Țiriac (83 de ani) n-a văzut victoria impresionantă a constănțencei.

Ion Țiriac, apariție de senzație la Campionatele Europene de Natație la juniori

Ion Țiriac a preferat să vadă pe viu Campionatele Europene de natație la juniori, acolo unde, miercuri, 6 iulie, în timp ce Simona Halep o „demola” pe Amanda Anisimova, David Popovici se pregătea să cucerească en-fanfare medalia de aur în proba de 200 de metri liber.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai bogat român, cu o avere estimată de Forbes la 1.600.000 de dolari, Țiriac a venit la Complexul Sportiv din Otopeni la volanul unui Ferrari F430 Scuderia Spider 16M de culoare neagră.

În lume, începând cu anul 2008, au fost fabricate doar 499 de astfel de exemplare, prețul de catalog al unui bolid Ferrari M16 fiind de 480.000 euro. Autovehiculul de lux are un motor V8 și 503 de cai putere.

ADVERTISEMENT
Ion Țiriac, la volanul unui Ferrari 16M. FOTO: Fanatik

Când joacă Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2022

Fără set pierdut până acum la Wimbledon 2022, Simona Halep (locul 18 WTA) este văzută favorită la cucerirea trofeului, așa cum s-a întâmplat și în 2019, atunci când a spulberat-o în ultimul act pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Până la finală din acest an, românca mai are de trecut un hop. Joi, 7 iulie, fostul lider mondial dă piept în semifinale cu Elena Rîbakina (locul 23 WTA), o cazacă aflată pentru prima dată în careul de ași al unui turneu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca pe terenul central de la Londra, iar românca pornește cu prima șansă. Simona conduce cu 2-1 în confruntările directe cu Rîbakina.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt dominată de emoții pentru că înseamnă enorm să fiu din nou în semifinale. Am avut ceva emoții pe final în fața unei jucătoare care plesnește mingea, dar mi-am spus să rămân calmă și să am încredere în jocul meu.

ADVERTISEMENT

Joc cel mai bun tenis al meu după problemele avute anul trecut. Încerc să-mi regăsesc încrederea și cred că acum stau bine la acest capitol. Publicul îmi dă multă energie și simt susținerea pe care o primesc”, a declarat Simona Halep după ce a învins-o pe Amanda Anisimova.

  • 1,6 miliarde de dolari este suma la care este estimată averea lui Ion Țiriac
ADVERTISEMENT