ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ce făcea Istvan Kovacs la pauza meciului U Craiova – Sepsi. Mesaj filosofic al arbitrului. Foto

Autor: Andrei David | 12.01.2021 | 21:49
Ce făcea Istvan Kovacs la pauza meciului U Craiova - Sepsi. Mesaj filosofic al arbitrului. Foto
Ce mesaj filosofic a avut Istvan Kovacs la pauza meciului dintre Craiova şi Sepsi. FOTO: sportpictures.eu

Istvan Kovacs a arbitrat partida dintre Universitatea Craiova şi Sepsi în prima etapă a returului Ligii 1. La pauză, centralul a avut timp să posteze un mesaj filosofic pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În prima repriză, Kovacs nu a avut prea multe faze la limită, în afara unei intrări dure întârziate a lui Mamut la portarul Niczuly, în primele minute ale jocului.

Atacantul oltean i-a raşchetat gheata stângă a portarului de la Sepsi, urmele crampoanelor fiind evidente prin prisma tăieturii provocate echipamentului lui Niczuly.

Istvan Kovacs, citat filosofic la pauza meciului dintre Craiova şi Sepsi

Partida dintre ocupantele locurilor 2 şi 4 nu i-a dat bătăi de cap lui Istvan Kovacs, care a avut timp în pauza partidei să posteze citate din filosoful chinez Lao Tzu.

ADVERTISEMENT

„Dacă eşti DEPRIMAT, trăieşti în TRECUT.

Dacă eşti ÎNGRIJORAT, trăieşti în VIITOR.

Dacă eşti LINIŞTIT, trăieşti în PREZENT – Lao Tzu“, este citatul postat de arbitrul din Carei.

Mesajul lui Istvan Kovacs la pauza meciului dintre Craiova şi Sepsi. FOTO: captura Instagram
Mesajul lui Istvan Kovacs la pauza meciului dintre Craiova şi Sepsi. FOTO: captura Instagram

Două „roşii“ pe final de meci

În primele minute ale partidei, portarul lui Sepsi a degajat o minge din propriul careu şi a fost faultat de Mamut. Atacantul Craiovei a încercat să blocheze mingea, dar din inerţie l-a lovit serios pe adversar. Crampoanele lui Mamut au lăsat o tăietură adâncă pe gheata stângă a lui Niczuly.

Istvan Kovacs nu a luat însă nicio măsură disciplinară, croatul scăpând de „galbenul“ pe care l-ar fi meritat. L-a avertizat însă în minutul 89 pentru o fază similară.

ADVERTISEMENT

În minutul 80, la o intrare prin alunecare a lui Screciu, la mijlocul terenului, arbitrul i-a arătat direct cartonaşul roşu tânărului oltean, deşi nu se impunea o măsură atât de dură. A fost o neglijenţă ce trebuia pedepsită cu „galben“. Screciu ar fi fost oricum eliminat, pentru că fusese deja avertizat în minutul 51.

În prelungirile jocului, Istvan Kovacs l-a eliminat pe Fofana, arătându-i două avertismente în aceeaşi fază, primul pentru un fault şi al doilea pentru proteste.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!