Sport

Ce făcea Pablo Cortacero pe 14 mai 2020, când Dinamo împlinea 72 de ani! Postări inedite pe contul de Facebook. Foto

14.05.2021 | 12:14
Ce facea Pablo Cortacero pe 14 mai 2020 cand Dinamo implinea 72 de ani Postari inedite pe contul de Facebook Foto
ADVERTISEMENT

Dinamo va împlini 73 de ani pe 14 mai 2021, într-o perioadă în care Pablo Cortacero revine în atenţie. FANATIK îţi prezintă ce făcea omul de afaceri spaniol în urmă cu un an, când numele acestuia nu fusese încă legat de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Pe 14 mai 2020, Dinamo se întorcea la antrenamente pentru meciurile din play-out, după ce sezonul fusese oprit de pandemia de coronavirus. Departe de România, Pablo Cortacero era atent la promovarea uneia dintre afaceri pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce făcea Pablo Cortacero pe 14 mai 2020, când Dinamo împlinea 72 de ani. Reclamă la apartamente pe Facebook

În timp ce Dinamo se pregătea de sărbătoarea a 72 de ani de la înfiinţarea lui Dinamo, Pablo Cortacero făcea reclamă la complexul “Caserio del Colmenar” din Granada. Contrar imaginii unui mare om de afaceri, ibericul se ocupa personal de promovarea business-ului şi chiar îşi făcea timp să răspundă întrebărilor puse de potenţiali chiriaşi.

Pe 11 mai 2020, cu trei zile înainte ca Dinamo să împlinească 72 de ani, Pablo Cortacero prezenta “La Casa el Carrasco”, unul dintre apartamentele din “Caserio del Colmenar”. Conform site-ului de prezentarea, apartamentul poate fi închiriat cu o sumă între 50 şi 80 de euro.

ADVERTISEMENT

Nouă zile mai târziu, pe 20 mai 2020, Pablo Cortacero le oferea prietenilor de pe Facebook încă o postare publicitară, în care erau prezentate apartamentele complexului.

S-a ocupat personal de site-ul care prezintă apartamentele

Site-ul care prezintă complexul “Caserio del Colmenar” este unul simplist, însă un lucru iese în evidenţă. Toate materialele apărute în mediul online sunt semnate de Pablo Cortacero şi au apărut pe 24 decembrie 2010.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această afacere, Pablo Cortacero are funcţie executivă în alte 11 companii din Malaga şi Granada, dar şi la Benel International SA, companie care a devenit acţionarul majoritar al lui Dinamo în august 2020.

Pablo Cortacero a ajuns la Dinamo pe 13 august 2020

Pe 13 august 2020 a fost anunţat faptul că Dinamo a intrat pe mâna spaniolilor, reprezentaţi de Pablo Cortacero. Omul de afaceri spaniol a fost activ în primele luni, când “câinii” au şi realizat câteva transferuri spectaculoase, printre care s-a numărat şi Aleix Garcia.

ADVERTISEMENT

Când problemele cu banii s-au acutizat, Pablo Cortacero a dispărut din peisaj, însă mai mereu transmitea promisiuni că salariile vor fi plătite. Astfel, în Şoseaua Ştefan cel Mare au devenit un laitmotiv cuvintele “săptămâna viitoare”.

Ultimul episod din telenovela spaniolă de la Spania: “Ne vom întoarce! Vine şi Pablo”

Miercuri, 12 mai, Tribunalul București a respins cererea formulată de Pablo Cortacero pe motiv că era netimbrată, în procesul prin care spaniolii vor să reia puterea la Dinamo. Fanii din DDB au susţinut clubul în perioada în care aripa iberică a dispărut din peisaj, iar telenovela continuă în instanţă.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că spaniolii s-au întors în Bucureşti, iar Rufo Collado a dezvăluit planurile lui Pablo Cortacero pentru următoarea perioadă.

“Sunt de mai multe săptămâni Bucureşti, lucrez din umbră alături de echipa mea, cu Marius Iorga, dar Pablo Cortacero vă va spune mai multe când se va termina campionatul.

Cu siguranţă nu se va renunţa la Dinamo şi noi avem deja un plan foarte bine stabilit. Pablo Cortacero a învăţat din erori, cu toţii am făcut-o şi este convins că va face o mare echipă”, a declarat Rufo Collado pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT