Fotbal international

Ce făcea Sara Carbonero când Iker Casillas, soţul ei, suferea un infarct! Imaginea postată pe Instagram! Foto

01.05.2019 | 18:35
Ce facea Sara Carbonero cand Iker Casillas sotul ei suferea un infarct Imaginea postata pe Instagram Foto
Ce făcea Sara Carbonero când Iker Casillas, soţul ei, suferea un infarct

Iker Casillas a suferit un infarct în timpul antrenamentului de miercuri şi a fost transporat de urgenţă la spital. Fără să ştie ce a păţit soţul ei, Sara Carbonero a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, în timp ce lua un interviu pentru televiziunea la care lucrează.

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, revenea în Portugalia când fotbalistul a suferit un infarct

Sara Carbonero s-a aflat pentru câteva zile în Tarifa, un orăşel din sudul Spaniei, pentru o serie de interviuri care urmează să apară pe postul TV Deportes Cuatro. În timp ce Iker Casillas suferea un infarct la antrenamentul de vineri, cunoscuta jurnalistă se întorcea în Portugalia.

Pe contul personal de Instagram, Sara Carbonero a postat o imagine din Tarifa. “Diferite interviuri”, a fost mesajul postat de iberică, acesta fiind însoţit şi de hashtag-ul “Zbor”, ceea ce dă de înţeles că se afla în avion în momentul în care soţul ei era transportat de urgenţă la spital.

Ce făcea Sara Carbonero când Iker Casillas, soţul ei, suferea un infarct
Ce făcea Sara Carbonero când Iker Casillas, soţul ei, suferea un infarct

Mesaje de susţinere pe contul de Instagram a Sarei Carbonero

La scurt timp după ştirea că Iker Casillas a suferit un infarct, fanii Sarei Carbonero au postat mai multe mesaje de susţinere pentru cunoscuta jurnalistă. “Sper ca totul să fie bine. Ai grijă de tine”, “Sper ca Iker să se recupereze repede. Ce sperietură”, “Aveţi grijă. Multă sănătate pentru Iker” sau “Forţă pentru Iker. Totul o să fie bine”, au fost câteva dintre mesajele primite de Sara Carbonero.

Iker Casillas şi Sara Carbonero au o relaţie din 2009, însă s-au căsătorit abia în 2016. Cuplul are doi copii, ambii băieţi, Martin şi Lucas. După ce portarul spaniol s-a transferat de la Real Madrid la FC Porto, cunoscuta jurnalistă s-a mutat în Portugalia, dar continuă să lucreze pentru postul TV Deportes Cuatro.