Fotbal intern

Ce făceau jucătorii lui Dan Petrescu cu 4 ore înainte de finală! Imagini exclusive din hotelul CFR-ului

Ce faceau jucatorii lui Dan Petrescu cu 4 ore inainte de finala Imagini exclusive din hotelul CFRului
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dan Petrescu au fost extrem de ralaxați la hotel cu 4 ore înainte de finala cu Universitatea Craiova, care va decide campioana.

Ardelenii au venit în Bănie fără arma lor secretă, antrenorul Dan Petrescu, care încă se resimte după ce a fost infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj poate obține al treilea titlu consecutiv de campioană chiar pe terenul principalei rivale, Universitatea Craiova, meciul urmând să se joace de la ora 20:30.

Jucătorii lui Dan Petrescu, relaxați îninate de finala cu U Craiova

Cu patru ore înainte de startul marii finale, jucătorii lui Dan Petrescu au ieșit la masă în hotelul unde sunt cazați, iar atmosfera era una relaxantă în ciuda mizei foarte mari care se pune înaintea acestui joc cu U Craiova.

ADVERTISEMENT

jucători Dan Petrescu finală 6

Fotbaliștii care vor conduși de pe bancă de Valeriu Bordeianu au părut extrem de montați pentru finala play-off-ului, iar în timpul mesei nu s-au făcut glume. Acest lucru denotă faptul că jucătorii sunt concentrați 100% pentru meciul de diseară.

jucători Dan Petrescu finală 1

În ciuda faptului că miza este una enormă, portarul lituanian Giedrius Arlauskis a băut liniștit o cafea, în timp ce atacantul Billel Omrani a părut cel mai relaxat și a stat de vorbă cu două barmanițe.

ADVERTISEMENT

jucători Dan Petrescu finală 4

În tot acest timp, președintele ardelenilor, Marian Copilu s-a întreținut de mijlocașul Cătălin Itu și i-a transmis acestuia să fie liniștit. ”Fii calm. Nu te agita. Joacă simplu”, i-a transmis oficialul jucătorului de 20 de ani care va începe meciul ca titular.

jucători Dan Petrescu finală 2

FANATIK a anunţat încă de la ora 16:50 că meciul din Bănie va avea parte de prelungiri şi penalty-uri în caz de remiză. Comitetul Executiv al FRF a luat această decizie luni, cu mai puţin de 4 ore înainte de meciul U Craiova – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Marele avantaj al ardelenilor din această confruntare este legat de faptul că oltenii nu au mai jucat un meci oficial de pe 19 iulie, adică de 15 zile. Atunci Craiova câștiga în deplasare contra lui FC Botoșani, cu 2-0, prin golurile marcate din penalty de Alexandru Cicâldău și Gustavo, în minutele 73 și 90+5.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,65 este cota pentru “sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT