Fotbal intern

Ce făceau jucătorii lui Sepsi când se intona imnul României pe stadion! FOTO

17.02.2019 | 18:27
Ce faceau jucatorii lui Sepsi cand se intona imnul Romaniei pe stadion FOTO
ADVERTISEMENT

Scene rușinoase la Mediaș, acolo unde jucătorii lui Sepsi aveau cu totul alte preocupări în momentul în care se intona imnul României pe stadion. Elevii lui Eugen Neagoe și-au făcut ritualul obișnuit și s-au adunat în cerc încurajându-se reciproc. După ce au terminat, fotbaliștii s-au așezat pe teren, fără să le pese vreo clipă că de la stația de difuzare se auzea „Deșteaptă-te române”.

Prea pătrunși de moment nu s-au arătat nici jucătorii lui Edi Iordănescu. Este adevărat că prima parte a imnului de stat a fost ascultată în grup de fotbaliștii medieșeni la centrul terenului, după care aceștia au plecat și ei să-și ocupe locurile stabilite la ultima ședință tehnică.

ADVERTISEMENT
 Ce făceau jucătorii lui Sepsi când se intona imnul României pe stadion! Sepsi
Jucătorii lui Sepsi s-au strâns în cerc în timpul imnului de stat al României

 Ce făceau jucătorii lui Sepsi când se intona imnul României pe stadion!

Gaz Metan Mediaș – Sepsi se dispută pentru trei puncte uriașe. Meciul a fost prefațat și de un duel al declarațiilor între directorul sportiv al oaspeților, Janos Bokor și președintele gazdelor, Ioan Mărginean. „Acum mergem la Mediaş, Edi Iordănescu e şi el un nume. Va pune presiune. Mai e domnul Mărginean, cooperativa din anii 1400. Ajunge cu gheara unde noi nu ajungem, dar nici nu ne dorim”, a spus oficialul echipei din Sf. Gheorghe.

În replică, Mărginean a precizat încă din timpul săptămânii că știe ce delegare va face Comisia Centrală a Arbitrilor și a promis că va pune la stația stadionului imnul și melodia cu mesaj naționalist ‘Noi suntem români”. „Eu am crescut fără mamă de la 8 ani. Am jucat la o echipă foarte bună, Dinamo, am văzut lumea în lung şi în lat, am luat campionate. Nu e normal, credeţi-mă. Nu e războiul meu, eu îmi duc crucea până la capăt. Echipa asta are 74 de ani, la anul vrem şi noi să sărbătorim 75 de ani de la înfiinţare. Oraşul ăsta e foarte frumos şi merită să vadă un fotbal frumos. Parcă te doare, o viaţă ai trudit atât pe teren, lângă teren”, a declarat Mărginean, printre lacrimi.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol a marcat Sepsi în prima repriză a partidei cu Gaz Metan