Life

“Ce faceți aici?”. Cum i-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil și pe fiul lor

Dani Oțil a fost surprins în timp ce urmărea, împreună cu fiul său, Formula 1. “Toată lumea se uită la Formula 1 în casa asta", spune Gabriela, soția prezentatorului de la Antena 1, în timp ce își filmează băieții.
15.11.2021 | 16:27
Ce faceti aici Cum ia surprins Gabriela Prisacariu pe Dani Otil si pe fiul lor
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a fost surprins de soția sa, Gabriela, în timp ce petrece câteva momente ca între tată și fiu. Într-o atmosferă relaxată, acasă, cei doi părinți se bucură de minunea din viața lor, micuțul “Cârcel”, așa cum îl alintă prezentatorul TV pe cel mic, încă de când era în burtica mamei.

Dani Oțil, surprins în timp ce se uita la Formula 1, împreună cu fiul său

“Toată lumea se uită la Formula 1 în casa asta: bebelușul și gălușcă (n.r. referindu-se la pisică). Mă, ce faceți?”, îi întreabă Gabriela pe Dani Oțil și pe fiul lor, în timp ce îi filmează.

ADVERTISEMENT

“Ne uităm la Formula 1”, a fost răspunsul prompt al lui Dani care nu a putut fi distras din fața micului ecran nici măcar pentru o secundă.

Îmbrăcat comod, purtând un tricou și niște pantaloni închiși la culoare,  în vila lui din Corbeanca, tăticul Dani Oțil petrece momente unice alături de fiul său, în timp ce Gabriela îi filmează.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru sporturile extreme, Dani Oțil recunoaște că, de când a devenit tătic, dinamica vieții lui s-a schimbat total.

Dacă până acum își petrecea fiecare weekend pe motor, la cursele de enduro, de când micul Tiago a apărut în viața sa, prezentatorul TV este nelipsit de lângă cel mic, chiar dacă – recunoaște – că meseria de tată este solicitantă.

ADVERTISEMENT

După un weekend petrecut aproape exclusiv cu cel mic, Dani Oțil a recunoscut, astăzi, în platoul emisiunii “Neatza” că este atât de obosit încât nu ar avea energie să obiecteze nici în situația în care soția ar vrea, de exemplu, “să-l bată”.

Dani Oțil, împreună cu fiul său
Dani Oțil, momente alături de fiul său. Sursa foto: Instagram
Imagine surprinsă de Gabriela în casa din Corbeanca
Imagine surprinsă de Gabriela în casa din Corbeanca Sursa foto: Instagram

Cine este soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este un model și are cu 13 ani mai puțin decât matinalul de la Neatza. Pasionată de fitness, aceasta a fost nevoită să renunțe pe parcursul sarcinii la sport, însă, la două luni după ce a devenit mămică, a revenit la silueta de invidiat de altădată. Pe lângă sport, soția lui Dani Oțil mai este pasionată și de fashion și are o comunitate numeroasă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, cei doi s-au căsătorit într-o locație exclusivistă, alături de familie și cei apropiați. Nunta a fost una restrânsă, iar nașii au fost nimeni alții decât Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Dani Oțil, un tătic fericit

La scurt timp după nunta lor, s-a născut băiețelul celor doi. În luna septembrie, Gabriela anunța fericită venirea unui nou membru în familie. Vestea a fost împărtășită pe Instagram, iar printre cei care i-au felicitat au fost Adelina Pestrițu, Diana Munteanu și nașii de cununie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

În luna octombrie, cei doi s-au creștinat băiatul pe nume de Luca-Tiago. Pentru botez, au ales o altă pereche de nași. Aceștia sunt prieteni foarte buni ai celor doi. Evenimentul a fost unul discret, iar printre cei care le-au fost alături s-au aflat colegii de emisiune, Răzvan Simion și Ramona Olaru, dar și cântăreața Raluka.

ADVERTISEMENT
Tags: