Sport

„Ce faceți dacă fanii vă sună pentru a face un show pirotehnic la Rapid – FCSB?”. Cum a reacționat noul președinte al giuleștenilor, Viorel Moldovan

Viorel Moldovan a avut prima conferință de presă în calitate de președinte al giuleștenilor și a răspuns întrebărilor dificile puse de jurnaliști.
12.06.2024 | 18:57
Ce faceti daca fanii va suna pentru a face un show pirotehnic la Rapid  FCSB Cum a reactionat noul presedinte al giulestenilor Viorel Moldovan
Viorel Moldovan, despre show-urile pirotehnice. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan este noul președinte al giuleștenilor după despărțirea de Daniel Niculae. Oficialul Rapidului a fost suspus unor întrebări destul de tensionate la conferința de presă, dar a răspuns fără ezitări.

“Ce faceți dacă fanii vă sună pentru a face un show pirotehnic la Rapid – FCSB?”. Cum a reacționat noul președinte al giuleștenilor, Viorel Moldovan

La conferința de presă, Viorel Moldovan, noul președinte al giuleștenilor, a discutat despre show-urile pirotehnice și despre schimbarea Legii 4 pe care o propun suporterii celor de la Rapid și nu numai.

ADVERTISEMENT

Prima întrebare primită din partea jurnaliștilor l-a pus în gardă pe oficialul Rapidului. Moldovan a fost întrebat cum va reacționa dacă mâine va fi sunat de șeful galeriei să facă un show pirotehnic la meciul cu FCSB.

“Am altă viziune. Normal că vreau altceva. Îmi place și mie să văd efervescență creată de suporteri pe stadion, că fără acest lucru totul e mult mai trist. Să simți acea adrenalină. Dar din acest punct de vedere lucrurile nu sunt destul de clare”, a spus Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre schimbarea Legii 4 propusă de suporteri, Moldovan a răspuns: “Mie îmi place să fie atmosferă în tribune, dar totul trebuie să fie echilibrat, creat precum un spectacol.

Să nu fie un pericol pentru integritatea jucătorilor și din alt punct de vedere să bagi clubul la cheltuieli. Rapidul a plătit foarte mult din acest punct de vedere”.

ADVERTISEMENT

Moldovan, prezentat de Dan Șucu în funcția de președinte la Rapid!

Dan Șucu i-a urat bun-venit lui Viorel Moldovan în funcția de președinte al Rapidului și a dezvăluit cu ce se va ocupa fostul mare atacant al giuleștenilor. Moldovan a fost adus la Rapid și datorită experienței acumulate în presă.

“Domnul Moldovan întruchipează ceea ce apreciez eu mai mult în viață, un om competent, luptător, ambițios, determinat, pasionat, dar în același timp integru din punct de vedere moral. E un om serios care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care eu le apreciez și dânsul le întruchipează pe toate.

ADVERTISEMENT

Rapid e organizat în două departamente independente, care se susțin unul pe celălalt. Departamentul de business, care creează veniturile, și departamentul sportiv și tehnic. Acest ultim departament este coordonat acum de domnul Moldovan. Dânsul se bazează foarte mult pe Daniel Sandu și pe Vasile Maftei pe partea juvenilă.

Domnul Moldovan își va folosi experiența căpătată pe platourile de televiziune, pentru că va coordona și partea de comunicare a clubului. Tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare în legătura cu fanii noștri și cu FRF.

Mie îmi va rămâne din partea de reprezentare doar relați cu Liga, că Liga e patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi. Îi urez multă baftă. Bine ai venit, Viorel! Domnul Lennon și domnul Moldovan seamănă groaznic de mult. Chiar dacă unul e foarte, foarte alb și celălalt e mai brunet. Chiar mă gândesc la domnul Lennon că trebuie să se protejeze de soarele care e acum în România”, a declarat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT