Ce a făcut de fapt Alina Vidican în America! Totul a costat 80.000 de euro

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 19:07
Ce a făcut de fapt Alina Vidican în America! Totul a costat 80.000 de euro

Alina Vidican s-a întors în România total schimbată, după câteva luni petrecute în SUA. Şi nu doar ceva mai resemnată în privinţa divorţului de Cristi Borcea, ci şi cu câteva retuşuri de ordin fizic, care au fost însă extrem de costisitoare.

În plin divorţ, Alina Vidican a decis să aibă grijă de aspectul ei. Înainte de a veni în România, soţia lui Borcea şi-a făcut trei operaţii estetice în America.

După două naşteri, dar poate şi într-o încercare de a-i arăta lui Borcea ce pierde, Alina a considerat că bustul ei a suferit modificări şi a decis că nu i-ar strica implanturi de silicon care i-au triplat volumul sânilor, scrie Libertatea.ro. Odată rezolvată această problemă, soţia lui Borcea şi-a făcut o intervenţie şi la nas, dar şi ujna pentru ridicarea buricului.

Pentru toate aceste intervenţii, Alina Vidica a cheltuit 80.000 de dolari şi există voci că au fost bani cheltuiţi cu folos. Pentru că Borcea ar fi reacţionat exact aşa cum se aştepta Alina la schimbările care o fac să arate la fel de hot ca la începuturile relaţiei lor. Sau chiar mai bine. Pentru că şi dacă, până la urmă nu va rămâne cu fostul acţionar dinamovist, trebuie să fie pregătită să înceapă o nouă viaţă.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a găsit soluția pentru postul de fundaș central! “N-are ce să caute el pe acolo”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×