Ce i-a făcut fosta soţie lui Claudiu Răducanu

Aflat de mai bine de o lună în arestul poliţiei din Mexic, acolo unde aşteaptă să fie deportat, Claudiu Raducanu a primit un mesaj de la fosta sa soţie, care l-a lăsat cu gura căscată. Alice...
25.11.2014 | 08:25
Ce ia facut fosta sotie lui Claudiu Raducanu

Aflat de mai bine de o lună în arestul poliţiei din Mexic, acolo unde aşteaptă să fie deportat, Claudiu Raducanu a primit un mesaj de la fosta sa soţie, care l-a lăsat cu gura căscată. Alice s-a oferit să îl ajute pe “Blocnotes”, dar nu degeaba!

În urmă cu aproape o lună, Claudiu Răducanu a fost arestat în Cancun pentru dare de mită, dupa ce a încercat să ofere bani unui agent de pază care îl văzuse cînd încerca să sustragă bani dintr-un bancomat cu un card fals. Fostul fotbalist al Stelei a fost imediat arestat, iar asupra lui si a celui care îl însoţea s-au găsit 60 de carduri clonate. Între timp, “Blocnotes” a fost eliberat pe cauţiune şi dus la ambasada României din Mexic, iar mai apoi transferat la un centru de plasament de la marginea oraşului.

Speriat că ar putea ajunge la închisoare, Claudiu refuză să mai mănînce şi este cu nervii la pămînt, spre disperarea parinţilor şi a iubitei lui, care sînt dispuşi să facă orice pentru a-l ajuta pe fotbalist. Însă, aceştia sînt neputincioşi, mai ales că nu au bani să angajeze un avocat şi nici să plătească pentru cauţiune.

Atunci cînd nu se mai aştepta, Răducanu a primit veşti de la fosta sa soţie, cu care se judecă de mai bine de cinci ani pentru o avere de două milioane de euro. Mesajul transmis de Alice l-a lăsat cu gura căscată pe “Blocnotes”, care se gîndeşte, totuşi, la propunerea oferită de cea cu care a împărţit patul timp de mulţi ani. Nu de alta, dar se află la mare ananghie: 

“Femeia i-a spus că îi plăteşte avocatul şi cauţiunea, ba chiar se va da peste cap sa îl ajute, însă numai cu o condiţie. Ca Răducanu să îi dea în scris că renunţă definitiv la procese şi nu mai are pretenţia la niciun ban din averea de două milioane de euro. Este strigător la cer să faci aşa ceva, mai ales că el este într-o situaţie disperată. Cel mai probabil, Claudiu va accepta tîrgul propus de fosta nevastă”, a declarat o sursă din anturajul acestuia, pentru cancan.ro

Sursă: cancan.ro