News

Ce familie frumoasă are Silvia, fata căreia Carmen Păunescu i-a omorât familia într-un accident rutier. Foto

Pe 31 iulie 2004, soția poetului Adrian Păunescu provoca un groaznic accident rutier lângă Slatina, în care își pierdeau viața 3 persoane, membre ale familiei Burlan. Supraviețuitoarea tragediei, Silvia, are astăzi o viață împlinită.
05.08.2021 | 16:18
Carmen Păunescu a avut grijă de Silvia după teribilul accident din 2004, în care au murit 3 persoane
ADVERTISEMENT

Familia Burlan – tatăl Marin, mama Ileana și cele două fete, Laura și Silvia – se întorcea acasă pe 31 iulie 2004 dintr-o vacanță când mașina lor a fost lovită în plin de mașina condusă de Carmen Păunescu, soția poetului Adrian Păunescu. Accidentul, petrecut pe un drum în apropiere de Slatina, s-a soldat cu trei morți, doar Silvia, fata cea mică, supraviețuind impactului devastator.

Carmen Păunescu a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare

Pusă la zid de opinia publică, soția poetului și-a asumat vina, declarând în fața instanței că regretă enorm fapta și că va avea grijă de Silvia, grav rănită în accident. Tocmai pentru a transmite judecătorilor că a găsit înțelegere din partea Silviei, Carmen Păunescu a venit la ultimul termen din instanță ținându-se de mână cu fata căreia îi omorâse familia în teribila tragedie.

ADVERTISEMENT

Atitudinea părților implicate în caz a impresionat instanța, care a condamnat-o pe Carmen Păunescu doar la doi ani de închisoare cu suspendare. În timpul audierilor, Silvia Burlan a surprins pe toată lumea atunci când s-a retras în proces din postura de parte civilă, fără a mai solicita daune materiale.

Soția poetului a ajutat-o enorm pe Silvia, supraviețuitoarea accidentului

Ulterior, Carmen Păunescu s-a ținut de cuvânt și a ajutat-o enorm pe Silvia, care avea 15 ani în momentul tragediei. A avut grijă de ea în lunile în care s-a recuperat medical, dar și pe partea materială, asigurându-i confortul financiar, a luat-o lângă ea la București, ba chiar, după câțiva ani, i-a cumpărat și o mașină.

ADVERTISEMENT

În primăvara lui 2009, când Silvia s-a căsătorit în satul natal, Valea Lungă (județul Olt), cu iubitul Sorin, soția lui Adrian Păunescu a fost invitată de onoare la ceremonie. Carmen nu a dorit niciodată să vorbească despre acel tragic accident, dar apropiații familiei spun că femeia a fost foarte afectată, luni în șir, de drama pe care a provocat-o.

După accidentul care i-a răpit într-o secundă întreaga familie, Silvia și-a construit familia ei alături de Sorin. Astăzi în vârstă de 32 de ani, femeia este mamă a trei copii, două fete și un băiat, ultimul nscut venind pe lume în 2019, la Brașov.

ADVERTISEMENT

Silvia are astăzi 32 de ani și este mamă a trei copii

Până să intre în concediul postnatal, Silvia Burlan lucrase o perioadă ca operator pentru o cunoscută agenție de turism la sediul din Slatina, orașul în care s-a mutat de ani buni alături de întreaga familie.

Soțul Silviei și-a ajutat și el partenera de viață să meargă mai departe și să se concentreze pe noua ei familie. Mereu pe drumuri, Sorin se împarte și astăzi între familie și locul de muncă, fiind inginer de teste la o firmă producătoare de anvelope.

ADVERTISEMENT

Împreună cu copiii, Silvia și Sorin au făcut în ultimii ani tot felul de excursii, în țară și străinătate. Imaginile surprinse dovedesc că Silvia a depășit drama, ajutată de cei dragi, deși femeia păstrează și astăzi pe chip urmele tragediei care i-a schimbat destinul.

ADVERTISEMENT
Tags: