Life

Ce familie minunată are Fachirul din Periș! Fetița concurentului de la Splash, vedete la apă a cucerit publicul

Fachirul din Periș a reușit să îi cucerească pe telespectatorii emisiunii Splash, vedete la apă nu doar cu salturile sale, ci și cu familia pe care o are.
22.08.2021 | 11:16
Ce familie minunata are Fachirul din Peris Fetita concurentului de la Splash vedete la apa a cucerit publicul
Fachirul din Periș, concurent la Splash, vedete la apă. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Fachirul din Periș a protagonizat unul dintre cele mai emoționante momente din prima ediție Splash, vedete la apă. În public s-au aflat pentru el cele mai importante femei din viața lui, soția, mama și fiica.

Cea care a atras atenția tuturor a fost fetița concurentului de la Antena 1. Până și jurații au remarcat frumusețea micuței. Când au văzut că bărbatul a fost năpădit de emoții înainte să sară în apă, l-au lăsat să coboare la ea de pe trambulină.

ADVERTISEMENT

Costel Pripas le-a cerut juraților ca înainte să sară să poată să își țină în brațe fetița pentru câteva secunde. A spus că niciodată nu a plecat de lângă micuța lui. Era pentru prima oară când lipsea pentru trei ore.

Fachirul din Periș, copleșit de emoții din cauza fetiței sale

Și-a dorit în acest fel să își încarce bateriile și să își facă astfel curaj să sară de la 5 metri. Soția lui Costel a spus că partenerul ei nu va dezamăgi și că săritura de la 5 metri este o nimica toată pe lângă ce poate el să facă.

ADVERTISEMENT

„Cred că fetița mea simte o lipsă, pentru că eu eram persoana cu care se juca și cu care făcea toate nebuniile”, a spus Fachirul de la Periș la testimoniale după ce și-a luat fetița în brațe.

După săritura de la 5 metri, fetița lui Costel a fost extrem de încântată să își vadă tatăl ieșind din apă. Chiar dacă este încă extrem de micuță  să înțeleagă ce se întâmpla, îngerașul cu ochi albaștri s-a bucurat pentru momentul la care a asistat.

ADVERTISEMENT

Zâmbea cu gura până la urechi când a văzut cât de apreciat a fost tatăl ei pentru săritură.

„E prima dată când mi se întâmplă asta”

„Când au apărut soția și copilul meu, a apărut o emoție mare. E prima dată când se întâmplă asta. Sunt un tip cu prea puține emoții. Nu credeam vreodată că o să am emoțiile astea”, a spus Costel Pripas motivându-și decizia de a-și lua fata în brațe înainte de salt.

Fachirul din Periș este unul din cele mai cunoscute personaje din mediul online. Acesta a reușit să se remarce prin tot felul de provocări. Unele dintre ele s-au dovedit a fi de-a dreptul șocante, în special cele postate pe Youtube.

ADVERTISEMENT

A participat la Românii au talent (acolo a devenit cunoscut), de unde a fost eliminat după un moment care i-a lăsat perplecși pe jurați. S-a înscris apoi la iUmor unde a făcut o figură mai bună.

 

 

ADVERTISEMENT