Life

Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva! Maria Speranța e studentă în Olanda

06.04.2021 | 12:21
Ce fata frumoasa are Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva Maria Speranta e studenta in Olanda
ADVERTISEMENT

Actrița Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, are o fată extrem de frumoasă cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia!

Celebra artistă a postat mai multe fotografii cu fata ei, Maria Speranța, pe Instagram, tânără care are 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Partenera de scenă a lui Romică Țociu din emisiunea de la Antena 1 mai are un băiat, din prima ei căsnicie, iar pe Maria Speranța a născut-o destul de târziu, la vârsta de 45 de ani.

Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva se mândrește cu fiica ei, Maria Speranța

Actrița a divorțat de soțul cu care l-a făcut pe Ștefan Bognea, pe vremea când flăcăul avea doar 7 anișori.

ADVERTISEMENT

După separarea prin care a trecut, în urma căreia băiatul a rămas cu tatăl său, actrița s-a gândit să mai facă un copil și așa a apărut pe lume Maria, cu care vedeta se mândrește peste tot, alături de care a participat chiar și la câteva evenimente mondene.

„Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu… pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama”, a scris Adriana Trandafir pe Instagram la o fotografie în care o prezintă publicului pe frumoasa sa fată.

ADVERTISEMENT
adriana trandafir
Adriana Trandafir are o fată în vârstă de 20 de ani pe nume Maria Speranța. Foto: Instagram

Fiica actriței, studentă în Olanda

Tânăra a urmat o carieră cut totul diferită de cea a mamei sale. Aceasta studiază Marketingul la o universitate din Haga, Olanda și își dorește să aibă o carieră de succes în lumea afacerilor.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

ADVERTISEMENT

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a povestit la un moment dat Adriana Trandafir pentru Libertatea.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT