Fotbal intern

Ce faze îi impută oltenii lui Marius Avram: ”În repriza a doua a arbitrat șmecherește!”

25.02.2019 | 09:42
Ce faze ii imputa oltenii lui Marius Avram In repriza a doua a arbitrat smechereste

Directorul sportiv al clubului U Craiova, Silvian Cristescu, consideră că arbitrul Marius Avram a ajutat-o pe FCSB în derby-ul de pe Arena Națională și îi impută acestuia mai multe faze în care i-a dezavantajat pe olteni. Oficialul din Bănie a anunțat că va face memoriu împotriva ”centralului” după întâlnirea FCSB – U Craiova 3-2.

”A fost un meci frumos, s-a jucat de la egal la egal, cu două echipe foarte bune, dar, din păcate, arbitrul a fost total depășit. El a influențat rezultatul! În repriza a doua a arbitrat numai într-o direcție! Nu cred că a fost oportună delegarea lui, pentru că și în trecut a împins anumite echipe de la spate. Cred că un egal era echitabil”, a spus directorul sportiv al Craiovei.

Marius Avram îi arată cartonașul roșu lui Renato Kelic după faultul în careu comis asupra lui Florin Tănase
Marius Avram îi arată cartonașul roșu lui Renato Kelic după faultul în careu comis asupra lui Florin Tănase

Ce faze îi impută oltenii lui Marius Avram: ”Intrarea lui Bălașa la Bancu era de roșu direct”

”Cui a trebuit să dea cartonaș roșu, nu a dat. Faultul lui Bălașa asupra lui Bancu a fost la fel ca acela de la Sepsi cu Viitorul, la Ianis Hagi. La intrarea pe care a avut-o Bălașa la Bancu era de roșu direct. A mai avut săracul Bancu o fractură… Pintilii, la cum a intrat în prima repriză, cu fault pe la spate la Cicâldău, a scăpat de cartonaș, dar la Bancu a revenit și a dat imediat galben. Pintilii a mai mai făcut după trei faulturi dure și nu a primit galben”, sunt fazele pe care i le impută oficialul oltenilor arbitrului Marius Avram.

”Am văzut că observator de arbitri a fost Alexandru Deaconu, deci cred că și-au aranjat tot. Vom vedea ce măsuri se vor lua împotriva lui Avram, pentru că a arbitrat șmecherește. Categoric vom face memoriu împotriva lui Avram. În sfârșit, asta este, noi oricum ne batem la campionat. Sunt câteva puncte distanță de CFR, dar când se vor înjumătăți diferența va fi mică. Orice pot să ne fure, dar nu pot să-i fure pe ăia 5.000 de suporteri care au venit și au cântat din inimă, ei au văzut ce s-a întâmplat”, a tunat Silvian Cristescu.

Deși în fața presei nu a vrut să vorbească despre arbitraj, FANATIK a aflat că antrenorul Devis Mangia a fost extrem de furios pe ”centralul” Marius Avram. O parte din acuzațiile oltenilor sunt suținute și de doi foști mari arbitri, Cristian Balaj și Ion Crăciunescu. Înainte de acest derby, președintele Craiovei, Marcel Popescu, a declarat că delegarea lui Marius Avram este una neinspirată.