Life

Ce fel de emisiune va prezenta Cabral la Pro Tv: ”Eu nu trebuie să fac nimic”. Cine îi va fi alături în platou

Cabral revine în forță la Pro Tv cu o nouă emisiune. De această dată însă, s-ar părea că lucrurile vor fi complet diferite.
07.06.2023 | 19:46
Ce fel de emisiune va prezenta Cabral la Pro Tv Eu nu trebuie sa fac nimic Cine ii va fi alaturi in platou
Ce fel de emisiune va prezenta Cabral la Pro Tv. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka va prezenta o nouă emisiune la Pro Tv. Se pare că formatul va fi unul cu adevărat deosebit, iar asta o spune chiar prezentatorul tv. Este pentru prima oară când ”nu va face nimic”.

Ce emisiune va prezenta Cabral la Pro Tv

Cabral este de departe unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. A jucat în numeroase telenovele cu ani în urmă, iar de ceva timp a prezentat emisiuni de excepție precum Sunt celebru, scoate-mă de aici! 

ADVERTISEMENT

De asemena, tot el prezintă și emisiunea ”Ce spun românii”. De această dată însă, îl vom vedea într-un nou proiect, complet diferit. Este vorba despre emisiunea ”Săriți de pe fix”, care ar urma să înceapă în curând.

În această emisiune vor fi invitați celebri permanenți. De asemenea, în fiecare ediție, publicul va vedea și alți doi invitați speciali. Practic vorbim despre o emisiune care aduce noutăți constant, așa că nimeni nu se plictisește.

ADVERTISEMENT

La momentul actual au loc deja filmările pentru noua emisiune, care se arată a fi una impresionată. Cabral a dat câteva detalii despre noul său proiect, dar și câteva nume care îi vor fi alături.

Cine sunt invitații permanenți din emisiunea ”Săriți de pe fix”

Astfel, în emisiunea ”Săriți de pe fix” de la Pro Tv îi vom putea vedea pe Anca Dinicu, Emily Burghelea, care a plecat de la Antena 1, dar și pe Bogdan Drăcea ori Anisia Gafton. Iar aceștia sunt doar o parte dintre invitații permanenți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cabral nu este nevoit să facă nimic, ci doar să fie o gazdă pe măsură. În același timp, el le promite telespectatorilor o emisiune ”cu joacă”, care va aduce noutăți cu fiecare ediție în parte.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.

ADVERTISEMENT

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral despre noul său proiect, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT
Tags: