Ce fel de sex îi duce pe culmile plăcerii: situaţia în care 100% din bărbaţi îşi pierd minţile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/03/2015, 16:52
Ce fel de sex îi duce pe culmile plăcerii: situaţia în care 100% din bărbaţi îşi pierd minţile

„Înteţirea” flăcării din dormitor trebuie să fie o sarcină importantă pentru reprezentanţii ambelor sexe, iar preferinţele lor variate nu ar trebui să stea în calea unei partide de sex incendiare. Diferenţele dintre preferinţele sexuale ale bărbaţilor şi ale femeilor au fost analizate în cadrul unui sondaj publicat în „Your Tango”, unde lucrurile sunt prezentate destul de clar.

Astfel, rezultatele sondajului arată că 57% din bărbaţi şi 48% din femei preferă să înceapă preludiul cu un sărut pasional, în timp ce un procent de 62% din femei şi 40% din bărbaţi spun că iau foc atunci când partenerul îi sărută pe gât, o importantă zonă erogenă pentru ambele sexe. O altă concluzie a studiului este că o partidă de sex de ţinut minte este, potrivit a 100% din bărbaţi, aceea în care partenera se implică în totalitate şi îi arată bărbatului cu care îşi împarte intimitatea că se simte extraordinar.

Mai bine de jumătate din femei, 57%, le-au împărtăşit părerea în acest sens. Desigur, implicarea femeii este percepută diferit de fiecare bărbat în parte. Pentru unii, implicarea partenerei se traduce prin luarea iniţiativei, pentru alţii sunt importante indicaţiile verbale, jocurile de rol sau aprobările vocale, tot atâtea semnale că iubita lor este trup şi suflet dedicată „dansului” erotic. În timp ce pentru 85% din femei sentimentele joacă un rol deosebit de important în intimitate, doar 46% din bărbaţi susţin că o conexiune emoţională este un factor însemnat pentru ca o partidă de sex să fie de neuitat.

Pe de altă parte, 45% din bărbaţii intervievaţi şi 5% din femeii sunt de părere că potrivirea din punct de vedere al preferinţelor sexuale este mult mai importantă. Rezultatele sondajului au mai arătat că situaţiile în care bărbaţii şi femeile simt nevoia de sex variază în funcţie de gen.

Un procent de 18% din bărbaţi şi 45% din femei au recunoscut că simt nevoia să facă sex atunci când se simt trişti/triste. Stresul se pare că reprezintă un „combustibil„ eficient în ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, 85% din intervievaţii de sex masculin menţionând că simt nevoia de sex atunci când sunt stresaţi, în vreme ce doar 45% din femei au împărtăşit această alegerea.

Sursă: www.adevarul.ro

Închide ×