Life

Ce femei au trecut prin patul lui Florin Călinescu. Dezvăluiri fără perdea la Românii au Talent

04.05.2021 | 12:23
Ce femei au trecut prin patul lui Florin Calinescu Dezvaluiri fara perdea la Romanii au Talent
Ce femei au trecut prin patul lui Florin Călinescu. Dezvăluiri fără perdea la Românii au Talent. Sursa foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri fără perdea la Românii au talent, după ce a recunoscut ce femei au trecut prin patul lui în tinerețe. Juratul i-a uimit pe colegii lui atunci când le-a mărturisit lucruri mai puțin cunoscute din trecutul său. 

Marele actor le-a spus celorlalți jurați că a practicat baletul la un moment dat, înainte de a lua hotărârea să urmeze actoria, marea lui pasiune. Colegii lui au fost de-a dreptul șocați când au auzit acest lucru, la care nu s-ar fi așteătat vreodată.

ADVERTISEMENT

Deși pare un om dur și serios, Florin Călinescu cucerește prin umorul său inconfundabil. Acesta le-a mai spus juraților că făcea furori printre fete în acea perioadă.

Ce femei au trecut prin patul lui Florin Călinescu. Dezvăluiri fără perdea la Românii au Talent

Mai mult, îndrăgitul actor a dezvăluit un detaliu intim din tinerețe, și anume faptul că a avut „vreo două iubite balerine” atunci când practica acest dans. Deși nu era strălucit, juratul susține că femeile erau cucerite de el.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Andra dacă avea emoție, însă îi lipsea tehnica, Florin Călinescu i-a spus că nu avea nimic din aceste lucruri, însă era obigatoriu să facă balet la vremea aceea.

„Florin Călinescu: Am făcut şi eu nişte cursuri, era obligatoriu să avem şi balet. Să mă vezi pe mine în egării ăia strâmţi la oglindă, te … pe tine! Am avut şi vreo două iubite balerine. 

ADVERTISEMENT

Andra: Tu aveai emoţie, dar nu aveai tehnică, nu?

Florin Călinescu: Eeeei, nu aveam nici pe dracu, nimic nu aveam. Când mă vedeam în oglindă înnebuneam. Dar momentul de pe scenă mi-a stârnit nişte amintiri”, a fost dialogul dintre cei doi jurați la Românii au talent.

Într-una dintre edițiile recente ale show-ului de talente de la Pro TV, Florin Călinescu a renunțat la inhibiții și a început să danseze de față cu ceilalți jurați, după ce a asistat la momentul unei concurente.

ADVERTISEMENT