Life

Ce fetițe frumoase are Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! Concurenta le-a topit inimile internauților

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil își împarte timpul între copii și platoul de la Kanal D. Vedeta a postat imagini inedite cu fetițele sale.
29.09.2021 | 13:49
Ce fetite frumoase are Madalina Pamfile de la Bravo ai stil Concurenta lea topit inimile internautilor
Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile este una dintre revelațiile noului sezon Bravo, ai stil. Fosta asistentă de televiziune a revenit în prim-plan după o perioadă în care a preferat să se ocupe de familia ei.

Fosta iubită a ex-primarului Constanței, Radu Mazăre, are doi copii în vârstă de 3, respectiv un an. Vedeta se mândrește cu fetițele ei, pe care le-a prezentat de curând fanilor prin intremediul unor clipuri postate pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cea mai apreciată concurentă din concursul de modă de la Kanal D a vorbit de câteva ori despre viața ei de când a lipsit de pe micile ecrane.

Mădălina Pamfile  de la Bravo, ai stil are două fetițe superbe

Face naveta între Ibiza, Ilfov și Dubai și îi poartă peste tot pe cei doi copii. Tânăra a spus că de când a devenit mamă s-a schimbat foarte mult. Prioritățile ei sunt altele acum.

ADVERTISEMENT

Sofia, în vârstă de 3 anișori și Samira, de un an, sunt cele mai dragi ființe ale concurentei. Micuțele prințese o fac fericită și îi dau putere zi de zi să meargă mai departe.

Mădălina a spus în cadrul competiției Bravo, ai stil că deși trăiește în locuri în care mulți merg doar în vacanțe, viața ei arată la fel.

ADVERTISEMENT

Fie că se află în Ibiza, în satul Dudu ori la Dubai pe timpul iernii, Pamfile face aceleași lucruri. Și anume spală, gătește, face curățenie.

mădălina pamfile
Sofia, stânga, și Samira, dreapta, cele două fetițe ale Mădălinei Pamfile de lv Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Fosta asistentă de televiziune s-a schimbat destul de mult în ultimii ani

Vedeta Kanal D se iubește de câțiva ani cu un om de afaceri albanez, cu care nu prea se afișează. Cea mai mare problemă a Mădălinei în momentul în care a acceptat să participe la Bravo, ai stil a fost teama de a fi judecată după trecutul ei.

ADVERTISEMENT

Pamfile vrea să le arate oamenilor că nu mai este acea asistentă de televiziune care se certa cu toată lumea în emisiunile de scandal și că s-a maturizat.

Până acum, atât publicul cât și jurații de la Bravo, ai stil au remarcat o schimbare uriașă în atitudinea frumoasei șatene.

Mai mult de atât, Mădălina a prezentat cele mai bune ținute de până acum. A primit cele mai mari note în galele săptămânale. Concurenta a recunoscut că are parte de ajutor în emisiune, colaborând cu un stilist. Make-up-ul și coafura, însă, îi aparțin.

 

ADVERTISEMENT