Life

Ion Ţiriac a vorbit prima oară despre fiica lui! Cât de frumoasă e!

Miliardarul şi-a deschis sufletul şi a lăudat educaţia primită de Ioana Ţiriac de la mama ei.
16.03.2018 | 12:08

Ion Ţiriac este un bărbat care a încercat pe cât posibil să menţină discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală. Puţină lume ştie că fostul mare jucător român de tenis are trei copii recunoscuţi oficial. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, şi pe Ioana şi Karim Ţiriac, din amorul cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Zilele acestea, Ioana Ţiriac (18 ani) a participat la un eveniment caritabil la Bucureşti, cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea a 1200 de femei fără posibilităţi.

În opinia mea, ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucăţelelor care îl compun. Vremurile s-au schimbat, iar companiile şi indivizii au devenit tot mai mai conştienti de responsabilităţile lor sociale. A avut loc o creştere substanţială în presiunea pusă de consumatori asupra companiilor privind contribuţia lor pozitivă la societate”, a spus Ioana Ţiriac pentu capital.ro.

“Eu nu am fost prea mult pe acasă!”

În prezent, Ioana locuieşte împreună cu mama ei la Monte Carlo, Ion Ţiriac fiind cel care se asigură să nu le lipsească nimic. 

Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc. Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că nu am fost prea mult pe acasă, dar cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a mărturisit Ion Ţiriac  pentru Antena Stars. VEZI IMAGINI CU IOANA ŢIRIAC SUS ÎN GALERIE FOTO

Tags: