News

Ce fotografie a postat Ioana Băsescu înainte să se afle că fostul preşedinte este internat în străinătate

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi fost internat în această dimineață într-un spital din Bruxelles, acuzând diverse probleme de sănătate. În seara zilei de joi, Ioana, fata lui, postase o fotografie emoționantă.
25.03.2022 | 18:36
Ce fotografie a postat Ioana Basescu inainte sa se afle ca fostul presedinte este internat in strainatate
Joi seara, Ioana Băsescu a postat o fotografie impresionantă cu tatăl ei
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu (70 de ani), fostul președinte al României, a fost internat într-un spital din Bruxelles din cauza unor probleme medicale, susțin în presă mai multe surse apropiate familiei. La două zile după verdictul dat de către Instanţa Supremă în dosarul privind colaborarea sa cu fosta Securitate, Băsescu ar fi suferit complicații medicale majore.

Fotografie emoționantă postată joi seara de Ioana Băsescu cu tatăl ei

Realitatea PLUS susține că Traian Băsescu ar fi suferit un AVC, dar că ar avea și mai multe probleme mai vechi, cardiace și pulmonare. Și asta în condițiile în care, acum două săptămâni, fostul șef de stat făcuse investigații amănunțite la Spitalul Militar din Capitală, potrivit informațiilor FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte să se afle informația că Traian Băsescu ar fi internat la Bruxelles cu probleme medicale serioase, fata lui cea mare, Ioana, postase pe Instagram o fotografie cu ea îmbrățișându-și tatăl, într-un gest emoționant, fapt ce a alimentat speculațiile în context.

traian basescu
Fotografia emoționantă postată joi seara de Ioana Băsescu cu tatăl ei

Traian Băsescu, client fidel al Spitalului Militar de aproape două decenii

Traian Băsescu avea un obicei de a efectua controlul medical anual la Spitalul Militar încă din perioada în care se afla în fruntea statului. În perioada 2004 – 2014, de dosarul medical al șefului de stat se ocupa o comisie formată din 13 medici specialiști, potrivit unei hotărâri a CSAT din 2007.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv imunizările împotriva coronavirusului au fost făcute de Traian Băsescu la Spitalul Militar din București. În timpul celor două mandate de președinte, Băsescu a mai fost internat la Spitalul Militar, dar pentru intervenții minore.

Traian Băsescu a mai fost internat în străinătate, în 2006, la Viena

În 2006, în timpul primului mandat de președinte, Traian Băsescu a mai fost internat la un spital din străinătate, la Viena, acolo unde s-a operat de hernie de disc. Și asta deși medicii Spitalului Universitar din București erau pregătiți să facă ei intervenția.

ADVERTISEMENT

Fost primar al Capitalei și în mai multe rânduri ministru al transporturilor, Traian Băsescu a fost președinte al României în două mandate consecutive (2004-2009, 2009-2014), după care a devenit europarlamentar din partea PMP, funcție pe care îndeplinește și astăzi.

Traian Băsescu este căsătorit cu Maria de pe 6 decembrie 1975, cei doi având împreună două fete, pe Ioana și pe Elena. Dacă Ioana este notar public, Elena s-a remarcat la un moment dat în lumea politică, devenind europarlamentar.

ADVERTISEMENT