Life

Ce frumoase sunt fiicele impresarei Anamaria Prodan! Sarah și Rebecca pozează în ipostaze mai fierbinți decât mama lor! Galerie foto

Anamaria Prodan are toate motivele să fie mândră de fiicele ei, Sarah și Rebecca, cele două pozând adeseori în ipostaze care să le pună în evidență frumusețea.
29.04.2022 | 16:19
Fiicele celebrei Anamaria Prodan, Sarah și Rebecca, pozeaza în ipostaze fierbinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan are două fiice din prima căsătorie, cea cu Tiberiu Dumitrescu, pe Rebeca și pe Sarah. Fiicele Anamariei Prodan, Rebecca și Sarah, pozează adeseori în ipostaze incendiare, cele două având forme de fotomodel. Dacă Sarah este stabilită în SUA, acolo unde joacă baschet, Rebecca face ”naveta” între Statele Unite și Europa, ea activând în domeniul modei.

Fiicele Anamariei Prodan, Sarah și Rebecca, pozează în ipostaze fierbinți

Anamaria Prodan nu se sfiește să pozeze în ipostaze fierbinți adeseori. Iar modelul ei a fost preluat și de cele două fiice pe care le are din primul mariaj, cel cu Tiberiu Dumitrescu, Sarah și Rebecca nefiind deloc inhibate în fața aparatului de fotografiat.

ADVERTISEMENT

Mai activă pe conturile de socializare, Sarah are nenumărate fotografii purtând doar un costum de baie minuscul, fiica cea mică a Anamariei Prodan fiind, cu siguranță, mândră de formele pe care le are. Și, evident, succesul ei este pe măsură, aprecierile pe care le culege pe conturile ei de socializare fiind nenumărate.

De altfel, Sarah ar putea, oricând, să lucreze în domeniul modellingului. Înaltă – face baschet la nivel de performanță, totuși -, cu forme bine definite, fiica celebrei Anamaria Prodan este printre tinerele care ar putea atrage atenția oricărui bărbat.

ADVERTISEMENT

Puțin mai discretă, Rebecca postează mai rar imagini cu ea în costum de baie. Dar, atunci când o face, reușește să îi amuțească pe cei care o urmăresc pe conturile de socializare. Nu de altfel, dar fiica cea mare a Aneimaria Prodan are forme perfecte.

Ce spune Sarah, fiica Prodancei, despre baschet. Ea vrea să joace în naționala SUA, dar și în cea a României

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a vorbit, de curând, într-un interviu pentru Mustang News, despre baschet. Ea a dezvăluit că ar fi încântată, dacă ar fi posibil, să joace în naționala feminină de baschet a Statelor Unite, dar și în cea a României.

ADVERTISEMENT

”Baschetul american este mult mai fizic și mai rapid, iar apoi baschetul european, știi, este mult mai static și mult mai controlat… trebuie să fii mai inteligent, nu mai atletic”, spune Sarah pentru sursa citată.

Mai mult, povestește Sarah, momentul în care a decis să urmeze o carieră în baschet a fost cel în care și-a văzut tatăl plângând de fericire, Tiberiu Dumintrescu fiind fost sportiv de performanță în acest sport, iar actualmente, antrenor.

ADVERTISEMENT

”Într-o zi, când m-am întors acasă am spus: `Vreau să joc baschet în afara școlii`. Cred că lacrimi mici de bucurie au căzut din ochii tatălui meu pentru că nu a vrut niciodată să mă împingă să fac asta. El a vrut doar să vină de la mine”, a mai spus Sarah Dumitrescu, fiica cunoscutei Anamaria Prodan.

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, de la modelling, la fotbal

Rebecca, fiica Anamaiei Prodan a debutat acum aproape 10 ani în modelling, pasionată de tot ce este legat de lumea modei. Remarcată pentru formele perfecte pentru un manechin pe care le are, ea a avut un succes deosebit pe podiumurile de modă, atât în România, cât și în străinătate.

Chiar dacă este pasionată de modă, Rebecca nu a refuzat provocarea de a se implica în lumea sportului. E adevărat, nu ca atletă, ci ca manager. Este, în două rânduri, conducător al unor echipe de fotbal din România. Prima oară, Rebecca a figurat ca manager, cel puțin în acte, al echipei de fotbal din Sibiu, Hermannstadt.

La sfârșitul anului trecut, Rebecca a fost la un pas să preia, la nivel de management, și echipa de fotbal Academica Clinceni, acolo unde Anamaria Prodan voia să se implice, dar, între timp, au renunțat la idee din cauza complicaților financiare apărute la club.

ADVERTISEMENT