Fotbal intern

Ce funcţie i-a propus Alexandru David lui Claudiu Niculescu: “Mă iei la mişto?”

13.10.2018 | 12:30
Ce functie ia propus Alexandru David lui Claudiu Niculescu Ma iei la misto

Ionuţ Negoiţă a ajuns la un acord cu Mircea Rednic pentru a prelua echipa, iar Claudiu Niculescu îşi va rezilia înţelegerea cu gruparea din “Ştefan cel Mare” după doar două etape pe banca tehnică a “câinilor” în Liga 1 Betano. Deşi nu i s-au acordat foarte multe şanse antrenorului în vârstă de 42 de ani, Alexandru David, preşedintele lui FC Dinamo Bucureşti, i-a propus o altă funcţie fostului atacant.

Preşedintele Alexandru David şi secretarul general de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, au discutat în cursul serii de vineri cu Claudiu Niculescu pentru a pune la punct toate detaliile rezilierii, iar antrenorul va “rupe” contractul după meciul amical pe care “câinii” îl vor juca la Ştefăneşti. Deşi s-au grăbit să-l “execute” pe Claudiu Niculescu, oficialii lui Dinamo i-au propus să rămână în club.

Alexandru David i-a propus lui Claudiu Niculescu să ocupe o altă funcţie în club

FANATIK.RO a aflat că la discuţia purtată de Alexandru David cu Claudiu Niculescu, preşedintele lui Dinamo Bucureşti i-a propus antrenorului în vârstă de 42 de ani să ocupe funcţia de director general, iar reacţia fostului atacant nu s-a lăsat aşteptată. “Mă iei la mişto?”, a reacţionat Claudiu Niculescu. Mai mult, “Clau-Gol” e hotărât să nu mai rămână în cadrul clubului după ce îşi va rezilia contractul.

Claudiu Niculescu a fost îndepărtat de către oficialii lui FC Dinamo Bucureşti pentru ca pe banca tehnică a “câinilor” să revină Mircea Rednic”. “Puriul” s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru un contract valabil pe două sezoane, deşi în urmă cu câteva zile l-a criticat dur pe finanţatorul din “Ştefan cel Mare”. Decizia lui Alexandru David de a negocia cu Mircea Rednic a venit după ce Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale a României”, i-a cerut finanţatorului din “Groapă” puterea totală la club. Astfel, Claudiu Niculescu a picat la mijloc într-o luptă pentru putere.