Life

Ce funcție importantă deține Mădălin Voicu la 70 de ani. Cum se împarte între carieră și dragoste

De mai bine de un an, Mădălin Voicu deține o funcție importantă, pe lângă cariera muzicală. Cum se împarte între profesie și dragoste, la cei 70 de ani.
21.02.2023 | 10:17
Ce functie importanta detine Madalin Voicu la 70 de ani Cum se imparte intre cariera si dragoste
Cu ce se mai ocupă Mădălin Voicu pe lângă muzică. Sursa foto: emisiune ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
ADVERTISEMENT

Renumitul violonist și dirijor, Mădălin Voicu, pare că nu vrea să-și arate vârsta. La cei 70 de ani încă lucrează și deține o funcție importantă în peisajul politic, pe lângă cariera muzicală. Deși agenda sa este destul de încărcată, face eforturi să se dedice copiilor, nepoților, dar și partenerei sale, Adriana, mai tânără cu 22 de ani decât el.

Mădălin Voicu, destăinuiri despre carieră și iubirea vieții sale la 70 de ani: ”Nu am mai fost plecat într-un concediu de patru ani”

Mădălin Voicu a făcut, de curând, destăinuiri despre cum se împarte între profesie și viața de familie. ”Nu am mai fost plecat într-un concediu de patru ani”, a mărturisit pentru impact.ro. faimosul artist, care este tată a șapte copii.

ADVERTISEMENT

La începutul lui 2022, Mădălin Voicu a fost numit în funcția de secretar de stat, la Ministerul Culturii. Nu este pentru prima oară când primește o astfel de oportunitate. În 2017, a mai deținut acest rol, la numirea fostului premier Sorin Grindeanu, iar în 2019 l-a pierdut, printr-o decizie a lui Ludovic Orban, tot fost prim-ministru.

De când s-a implicat în politică, Mădălin Voicu are mai puțin timp pentru meseria care l-a consacrat românilor, aceea de muzician. Totuși, face eforturi să nu se îndepărteze definitiv de ea. De exemplu, în vară și-a programat o serie de evenimente artistice.

ADVERTISEMENT

”Așa e la birou, ies dintr-o ședință, intru în alta. Aștept ca stagiunea să se deschidă la începutul verii. Mă duc să-mi fac meseria. Meseria mea e de muzician, nu de secretar de stat (…) Mereu a intervenit câte ceva. Nu am mai fost plecat într-un concediu de patru ani”, a precizat Mădălin Voicu pentru sursa menționată anterior.

De ceva timp, artistul se bucură și de rolul de bunic. Are 2 nepoți. De exemplu, fiica sa, Ioana, este mama unei fetițe, care abia a început să facă primii pași. Mădălin Voicu o iubește nespus și recunoaște că i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu nepoțica lui, decât la minister.

ADVERTISEMENT

”Merge doar ținută de mânuță. Mai mult sunt la minister decât să stau cu ea. Mă duc acolo la serviciu. Și sarcina de tată și de bunic sunt complicate. Mă descurc. Am școala veche. Modul în care se joacă un copil e cu totul special.

Cel puțin după mine. Cu cei doi nepoți mă văd, fie pe Internet, fie ne mai întâlnim prin parcuri, la joacă. Le cer copiilor mei să mă lase să-mi văd nepoții în parcuri!”, a mai spus secretarul de stat.

ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu va sărbători Dragobetele. I-a pregătit o surpriză partenerei sale cu 22 de ani mai tânără

În plan sentimental, Mădălin Voicu pare acum împlinit, după 3 căsătorii eșuate. De când este cu Adriana simte fiorii dragostei mai intens și diferit. A mărturisit că i-a pregătit acesteia o surpriză frumoasă de Dragobete, sărbătoare pe care o preferă, în defavoarea Valentine’s Day-ului, deoarece este una românească: ”Eu am treabă cu Dragobetele, nu-mi place să împrumut de la alții niște nimicuri”.

ADVERTISEMENT
Tags: