Nu renunţă la „bătrâni”. Ce a făcut Becali pentru Pintilii

FANATIK
Silviu Ghering   
in Stiri sportive
01/02/2018, 16:22
Nu renunţă la „bătrâni”. Ce a făcut Becali pentru Pintilii

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK! Plus un supliment de lux: CALENDARUL SPORTIV 2018! Gratuit 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an!

REGELE 53. A driblat ca nimeni altul. A trimis mingea cu piciorul unde a vrut, de parcă o punea cu mâna. A condus naţionala la cel mai bun rezultat din istoria sa. A scos sute de mii de români în stradă. A fost fotbalistul român al secolului al XX-lea. A fost, şi este!, într-un singur cuvânt, HAGI! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI un PRIME TIME emoţionant cu momentele decisive din viaţa REGELUI, care împlineşte pe 5 februarie 53 de ani!

Ce gest a făcut patronul FCSB George Becali pentru Mihai Pintilii

VIITOR ASIGURAT. Gigi Becali are planuri mari cu Mihai Pintilii, la care nu vrea să renunţe nici când acesta îşi va agăţa ghetele în cui. Deocamdată a făcut un gest de mare încredere pentru fundaşul de 33 de ani. Ce şi cum, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

EXCLUSIV: „CFR NU A CREZUT ÎN MINE!” …şi acum a ajuns la Benfica Lisabona! Despre cine este vorba şi ce amintiri are fotbalistul respectiv despre perioada petrecută în România, dar şi cum a fost ofertat de marele cub lusitan, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

BĂLUŢĂ, MAI GREU DE LUAT. Patronul CS U Craiova Mihai Rotaru i-a majorat salariul „căpitanului” său după ce acesta a refuzat oferta de la FCSB, dar i-a… Ce i-a mai făcut pentru a-l „securiza” şi responsabiliza, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI! Şi cine a rămas cu buza umflată…

ÎNTÂLNIRE CU… COŞMARUL! România joacă în Liga Naţiunilor împotriva unor adversari care i-au – şi ne-au! – făcut viaţa amară în istoria recentă. Cum? Citiţi în FANATIK-ul de VINERI! Date, meciuri, echipe, marcatori, antrenori… Totul în FANATIK-ul de VINERI!

CORUPŢIA ALUNGĂ SPONSORII. Nu numai în spaţiul nostru carpato-danubiano-pontic cu caracter dâmboviţean! Ci şi la nivel înalt! Foarte înalt! FIFA se confruntă cu o mare problemă: lipsa marilor parteneri globali, a sponsorilor şi a partenerilor regionali pentru turneul final mondial din Rusia. Cum s-a ajuns la această situaţie jenantă şi cum se va rezolva, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

DEZASTRUL GALACTIC. În vară, Real Madrid începea sezonul en-fanfare, cu un năucitor 5-1 la general cu marea rivală Barcelona în Supercupa Spaniei. Nimic nu anunţa căderea care a urmat. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care au fost cauzele dezstrului galactic!

EXCLUSIV: DACUL GALACTIC DE LÂNGĂ ROCKY. Cine este românul care a prins rolul vieţii în „Creed 2”, alături de vedetele holywoodiene Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren, cum a ajuns pe platourile de filmare şi cât de mult iubeşte România deşi s-a născut în altă ţară, citiţi numai în FANATIK-ul de VINERI!

EXCLUSIV: PARIUL LUI DOROFTEI. Cine este marea speranţă a României din Super Kombat – la un pas de titlul mondial! – şi cu ce fotbalist foarte bine cotat din Liga I Betano a fost coleg acesta la o echipă de… fotbal înainte să fie cucerit de sporturile de contact, aflaţi numai din FANATIk-ul de VINERI!

Şi nu uitaţi suplimentul de lux: CALENDARUL SPORTIV 2018! GRATUIT 24 de pagini PREMIUM cu cele mai importante evenimente sportive din acest an!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.