Life

Ce gest vrea să facă Irinel Columbeanu pentru fiica sa. Fostul milionar, dezvăluire neașteptată

Irinel Columbeanu este foarte apropiat de fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite ale Americii. Afaceristul este dispus să renunțe la tot ce are în momentul de față.
14.12.2021 | 19:30
Ce gest vrea sa faca Irinel Columbeanu pentru fiica sa Fostul milionar dezvaluire neasteptata
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut dezvăluiri neașteptate despre unicul său copil, din relația cu fotomodelul Monica Gabor. Vedeta vrea să facă un gest uimitor pentru fiica sa.

Fostul milionar în euro și-a lăsat copilul să plece din țară pentru a primi o educație mai bună, însă dorul și distanța îl fac să se gândească la o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Mutarea în America este de ceva vreme în planurile lui Irinel Columbeanu, care nu ar ezita să părăsească România pentru a fi mai aproape de Irina.

Irinel Columbeanu, planuri pentru plecarea în America. Totul are legătură cu fiica sa, Irina

„Alături de ea dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde”, a declarat Irinel Columbeanu legat de fiica sa, Irina, pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Trei ani au trecut de când Irina Columbeau a plecat să locuiască alături de mama sa, Monica Gabor. Cele două nu sunt foarte active în online, dar fata își ține tatăl la curent cu tot ce face.

Recent, fostul om de afaceri a primit un cadou special de la copilul său, cu care comunică zilnic. În plus, Irinel Columbeanu află activitățile de care are parte Irina.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită.

Avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: «Am venit acasă și am jumulit-o eu». Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele. 

ADVERTISEMENT

Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual.

Îmi este dor de ea. Este plecată de trei ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală.

Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a declarat în urmă cu ceva timp Irinel Columbeanu într-o emisiune TV.

Copila în vârstă de 14 ani se pregătește să devină avocat, după ce în urmă cu ani buni spunea că vrea să fie medic. Irina Columbeanu face simulări de procese pentru meseria pe care vrea să o îmbrățișeze.

ADVERTISEMENT