Life

Ce gesturi indecente făcea Mellina de la Survivor România pentru a-l cuceri pe Marius. Dezvăluiri incendiare

23.03.2021 | 23:00
Ce gesturi indecente facea Mellina de la Survivor Romania pentru al cuceri pe Marius Dezvaluiri incendiare
Ce gesturi indecente făcea Mellina de la Survivor România pentru a-l cuceri pe Marius. Dezvăluiri incendiare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romina Geczi, Războinica eliminată recent de la „Survivor România”, a făcut dezvăluiri incendiare despre fosta ei colegă, Mellina, care apela la câteva gesturi indecente pentru a-l cuceri pe Marius Crăciun, pe care îl place foarte mult. 

Fosta concurentă a observat că Mellina profita de fiecare ocazie pentru a-i atrage atenția colegului ei cu ajutorul aspectului ei fizic și chiar se îmbrăca provocator pentru a ieși în evidență.

ADVERTISEMENT

Romina spune că nu este exclus ca cei doi să formeze un cuplu și nu doar ea a observat că Mellina are o pasiune pentru Marius, ci și alți concurenți.

Ce gesturi indecente făcea Mellina de la Survivor România pentru a-l cuceri pe Marius

În cadrul emisiunii online „Ștafeta mixtă”, Romina Geczi a făcut dezvăluiri picante despre Mellina, fosta ei colegă din echipa Războinicilor După ce a spus despre ea că e cea mai falsă din competiție, Romina a vorbit și despre pasiunea cântăreței pentru Marius Crăciun, pe care încerca să-l cucerească cu ajutorul unor gesturi lascive.

ADVERTISEMENT

„Observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius și încerca să se bage în toate discuțiile. Când a venit Marius a sărit în brațele lui. La jocuri și în camp făcea tot felul de chestii. Noi eram acolo în cabana și mai discutam, nu bârfeam, și venea Mellina.

Ea în ultima perioada s-a pus să facă genuflexiuni și fandări și era doar într-un costum de baie minuscul și venea în fața lui, își desfăcea picioarele să facă genuflexiuni și se apleca așa într-un stil mai lasciv.

ADVERTISEMENT

Și nu era doar atunci. Când stăteam lângă cabană, acolo unde mâncam, direct acolo în fața se găsea să își facă genuflexiunile, în fața noastră. Îi dau un ghiont lui Marius si zice: ce să mai…. Nu mai avea nici el ce să mai zică.

Musty și Mellina erau apropiați, dar nu este ce s-a spus. Mi se părea o relație ca frate-soră. Mi se părea că ea îl plăcea pe Marius. Pe mine mă amuza când venea și făcea genuflexiunile și fandările chiar acolo în fața lui. Îi mai întreba pe băieți dacă le face corect, îi mai ziceau și Starlin și Andrei. Maria a început să facă și ea în ultima perioada. Am făcut și eu, dar făceam în cabană”, a dezvăluit Romina, potrivit WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Romina s-a înțeles foarte bine cu Marius și speră ca tânărul să ajungă până în finala „Survivor România”. Mai mult, blondina ar vrea să țină legătura cu el, însă vrea doar o relație amicală și nimic mai mult.

„Marius era un bărbat frumos. Știe și el, i-am spus. Și el a zis că-s drăguță și atât.(…) Eu o sa păstrez legătura cu el amicală, să nu se înțeleagă altceva acum. Ce se întamplă după, nu stiu să-ți spun acum”, a mai spus Romina.

ADVERTISEMENT