Fotbal international

Ce ghinion! După Man, s-a accidentat și Mihăilă. D’Aversa l-a scos din lotul pentru meciul cu Torino

02.05.2021 | 15:46
Ce ghinion Dupa Man sa accidentat si Mihaila DAversa la scos din lotul pentru meciul cu Torino
ADVERTISEMENT

Necazurile se țin lanț pentru românii care evoluează la Parma, în Serie A. După Dennis Man, accidentat chiar în debutul meciului pierdut de echipa sa pe teren propriu, scor 3-4, împotriva celor de la Crotone, a venit rândul lui Valentin Mihăilă să acuze probleme de sănătate.


Mihăilă nu va juca în partida cu Torino

UPDATE, 2 mai, ora 15:47 / Antrenorul echipei Parma, Roberto D’Aversa, a confirmat faptul că Valentin Mihăilă are o problemă la adductori și nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Torino.

ADVERTISEMENT

”Ne confruntăm cu această problemă a accidentărilor de ceva vreme, însă nu căutăm scuze. Suntem afectați de problemele din atac, dar vom folosi jucători cu caracteristici ofensive. Vom face a analiză a accidentărilor la sfârșitul sezonului și vom încerca să îmbunătățim lucrurile. Mihăilă a avut o problemă la aductori, iar acum se repetă”, a declarat D’Aversa.


Știre inițială, 30 aprilie, ora 18:39

Potrivit unui comunicat dat publicității cu puțin timp în urmă, fostul mijlocaș al Universității Craiova s-a antrenat separat, din cauza unor dureri la mușchii aductori și a devenit incert pentru următoarea etapă.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru elevii lui Roberto D’Aversa, în condițiile în care se află pe locul al 19-lea – doar 20 de puncte acumulate până acum – și nu-și pot permite încă un pas greșit în deplasarea de la Torino, programată luni, 3 mai, la 21:45.

Valentin Mihăilă s-a accidentat și ar putea rata finalul sezonului din Serie A

Trebuie spus că nu este pentru prima dată când Valentin Mihăilă acuză dureri la mușchii aductori. Acestea l-au ținut departe de gazon și în urmă cu trei săptămâni, când echipa sa a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-3, de AC Milan.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea subiectului, antrenorul Parmei a susținut că internaționalul român s-a accidentat în timpul meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Mă așteptam la întrebarea despre Mihăilă, pentru că au fost multe discuții legate de timpul care îi este oferit de antrenor. Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci.

ADVERTISEMENT

După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calități extraordinare. Mihăilă nu s-a simțit foarte bine nici la echipa națională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltrații, iar noi am încercat să-l protejăm”, a declarat la acea vreme Roberto D’Aversa.

Parma le-a decis viitorul lui Man și Mihăilă

În altă ordine de idei, chiar dacă va retrograda în Serie B la finalul acestui sezon, Parma nici nu concepe să nu-i păstreze pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. Proaspăt instalat în funcția de director sportiv, Javier Ribalta a dat asigurări că jucătorii importanți nu vor putea pleca fără acordul clubului.

Direcţia noastră va fi clară, indiferent de liga în care jucăm. Nu jucătorii decid dacă pleacă sau nu, ci clubul. Există contracte, indiferent de divizie. Retrogradarea nu schimbă prea mult proiectul nostru. Nu vom fi genul de club de la care jucătorii pot pleca oricând vor ei.

Aici vom respecta contractele şi vom face evaluările necesare, însă liga în care jucăm nu ne va afecta planurile pe termen lung. Toate echipele au jucători tineri şi jucători mai experimentaţi. Nu cred că problemele noastre sunt cauzate de jucătorii tineri.

Vreau să iau doar lucrurile pozitive din acest sezon. Am văzut multe meciuri în care Parma conducea cu 2-0 şi nu reuşea să câştige, prea multe! Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar sigur nu e normal”, a declarat oficialul Parmei.

ADVERTISEMENT