CE DRAMĂ pentru Marius Alexe! S-a operat din nou la genunchi!

Marius Alexe poate concura cu şanse mari la titlul de cel mai ghinionist fotbalist român din ultimii ani. Fostul dinamovist a devenit un recordman al accidentărilor.

În această iarnă, Alexe, jucător aflat sub contract cu gruparea turcă din prima divizie Karabukspor, acolo unde s-a format o adevărată colonie românească în acest sezon, odată cu venirile lui Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Vasilică Găman şi, ultimul, Paul Papp, a acceptat să joace, sub formă de împrumut, până în vară, la ocupanta locului 3 din Slovacia, Podbrezova. Fusese în discuţii şi cu Dinamo, dar fără a ajunge la consens.

În sezonul trecut Alexe îşi câştigase locul de titular în echipa turcă, dar o serioasă accidentare la genunchi l-a scos din circuit pe o bună perioadă de timp, jucătorul operându-se la o clinică din Turcia.

Abia sosit la noua sa echipă, Alexe a jucat 85 de minute împotriva lui Dunajska Streda, după care a dispărut nu doar din echipă, ci şi din lot. Motivul este o nouă accidentare la genunchi. A urmat o nouă intervenţie chirurgicală, la Roma şi verdictul doctorilor trei luni, minimum, până la refacere, adică final de sezon.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231