Ce GHINION! Un fost campion al Stelei a rămas fără maşină în Bulgaria! Hoţii au furat-o din parcarea hotelului

Marian Popovici   
in Fotbal intern
29/07/2016, 11:04
Ce GHINION! Un fost campion al Stelei a rămas fără maşină în Bulgaria! Hoţii au furat-o din parcarea hotelului

Fostul campion al Stelei, Zoltan Ritli, are un concediu de coşmar. Portarul român a ales să meargă în vacanţă la bulgari, însă a rămas fără maşina pe care o parcase în faţa hotelului din staţiunea Sunny Beach. 

Dublu campion cu Steaua în sezoanele 1996-1997 şi 1997-1998, Ritli îi acuză pe angajaţii hotelului că sînt mînă în mînă cu infractorii. Momentul în care maşina e furată nu apare pe camerele de supraveghere.

“Prin agenţie şi pe internet am căutat un hotel în care există şi pază. Primul lucru la recepţie am întrebat dacă maşina este în siguranţă, mi-a spus că mă va costa 12 leva pe zi, stând 6 zile am plătit taxa de parcare.

Şi am întrebat special dacă garantează pentru siguranţa maşinii, domnişoara de la recepţie mi-a spus că nu-i problemă, că pot să parchez în faţă sau în spate.

Au venit doi agenţi de poliţie şi… surpriză! În momentul în care au sosit cei doi agenţi, internetul nu mai funcţiona, deci nu puteau să se uite pe camerele de luat vederi”, spune Zoltan conform ProTV.

Ritli e decis să dea în judecată hotelul. Din păcate, astfel de probleme sînt des întîlnite pe litoralul bulgăresc.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×