Carousel hot news

Ce grupă UŞOARĂ are Grecia la CM! “Şi dacă ne calificam, nu ieşeam din faza grupelor!”

Grecia, echipă ce ne-a eliminat de la barajul pentru Rio, a picat la tragerea la sorţi a CM în grupa C, alături de adversari mai mult decît accesibili: Columbia, Coasta de Fildeş şi Japonia....
06.12.2013 | 23:25
Ce grupă UŞOARĂ are Grecia la CM!
ADVERTISEMENT

Grecia, echipă ce ne-a eliminat de la barajul pentru Rio, a picat la tragerea la sorţi a CM în grupa C, alături de adversari mai mult decît accesibili: Columbia, Coasta de Fildeş şi Japonia.

Candidatul la şefia FRF, Gică Popescu, a declarat că România nu ar fi ieşit din grupa de la CM în care evoluează Grecia.

La prima vedere, e o grupă nu foarte grea pentru Grecia, e totuşi Coasta de Fildeş acolo. Însă nu sînt de acord cu raţionamente de genul dacă se califica, România ar fi ieşit din aceast grupă. Nu ne-am calificat la mondial, prin urmare nu am fi avut şanse în nicio grupă. Pentru simplul motiv că acele echipe sînt acolo, iar noi sîntem acasă. Poate că România se va califica la Mondialul din 2018, să se îndeplinească profeţia lui Hagi, cel care în 1998 spunea că doar peste 20 de ani ne vom califica la un mondial a spus Popescu la sport.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul internaţional şi-a ales şi favorita la acest mondial şi spune că Spania, campioana en-titre, nu va reuşi să-şi apere trofeul cîştigat în Africa de Sud: “Germania are o echipă extraordinară, Argentina cred că va forţa o calificare în fazele superioare pentru că lui Messi i se reproşează faptul că e modest la naţională. Favorita mea este Spania, însă cred că ei sînt la final de ciclu şi nu vor reuşi să îşi apere titlul din 2010.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri