Fanatik Show

CE HANDBAL / De ce am pierdut cu Ungaria: “Nici dacă venea Mourinho nu putea să facă mai mult!”

Unul dintre cei mai buni handbalişti români , Vasile Stîngă a vorbit la FANATIK SHOW despre înfrîngerea la limită a tricolorelor în meciul cu Ungaria 19-20. Stîngă e de părere că se vede...
14.12.2014 | 15:38
CE HANDBAL  De ce am pierdut cu Ungaria Nici daca venea Mourinho nu putea sa faca mai mult

Unul dintre cei mai buni handbalişti români , Vasile Stîngă a vorbit la FANATIK SHOW despre înfrîngerea la limită a tricolorelor în meciul cu Ungaria 19-20. Stîngă e de părere că se vede lipsa de experienţă a jucătoarelor şi subţirimea lotului sînt principalele cauze ale eşecului cu Ungaria în ultimele secunde:

“Din păcate, ne-am obişnuit să conducem tot meciu şi să pierdem pe final. A fost mare păcat, să conduci un meci întreg şi să pierzi pe final nu e deloc plăcut. Ne lipsesc 3-4 de Neagu în echipă, stăm în cîteva jucătoare, nu mai avem handbal. La noi, s-a dat drumul la jucătoare străine şi avem în toate echipele. Am avut o generaţie bună în 2005, pe urmă ne-am dus rău de tot. Aceste jucătoare nu au experienţa necesară, s-a văzut cu Danemarca şi Ungaria. Facem greşeli copilăreşti pe care alţii nu le fac. E vorba de lipsă de experienţă”, a declarat Stîngă la FANATIK SHOW.

Stîngă a sărit în apărarea lui Tadici şi e de părere că nimeni nu putea să facă mai mult cu această echipă: “Lumea se aşteaptă la foarte multe de la noi. În afară de Cristina Neagu, nu mai avem echipă. Cu o floare nu se face primăvară. Portarii noştri mai prind o zi de excepţie şi asta e. În rest, nu mai avem nimic. Nu e Tadici de vină, poate să vină şi Mourinho, dacă nu are material uman, nu are ce să facă. Tre să avem răbdare, nu se face de pe azi pe mîine. Noi n-am avut inter dreapta, n-am avut pivot la acest turneu. Jucătoarele de pe linia de 9 metri nu au experienţa necesară”, a declarat Stîngă la FANATIK SHOW.

Thumb_300_x_300_1310_295406_vasile_stinga

România va juca următorul meci la CE de handbal, luni de la ora 17:00 cu Spania. Scenariul de calificare în semifinale este SF, Danemarca trebuie să obţină două remize cu Ungaria şi Spania, noi trebuie să învingem Spania şi Polonia. În plus, Norvegia trebuie să învingă Spania. În acest scenariu, România, Danemarca, Ungaria şi Spania vor avea 5 puncte şi departajarea se va face la golaveraj.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!