Life

Ce i-a cerut Meghan Markle prințului Harry să facă pentru ea? Ducele de Sussex nici măcar nu a știut

Meghan Markle a recunoscut public un moment din viața sa pe care mulți nu l-au știut până acum. Inclusiv invitata ducesei de Sussex a rămas surprinsă.
01.11.2022 | 18:00
Ce ia cerut Meghan Markle printului Harry sa faca pentru ea Ducele de Sussex nici macar nu a stiut
Ce i-a cerut Meghan Markle prințului Harry să facă pentru ea. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a avut-o invitată în podcast-ul său de pe Spotify pe Prima Doamnă a Canadei, Sophie Trudeau.

Marea provocare a lui Meghan Markle

Printre subiectele abordate de acestea s-au numărat provocările de a fi părinte, dar și modul în care se schimbă viața unei femei când devine soția unui om puternic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Meghan Markle a mai adus în discuție și o perioadă din viața sa în care a fost nevoită să dea un test pentru a obține cetățenie britanică, notează Daily Mail.

Ducesa de Sussex spune că acel test erau mai greu decât s-ar fi așteptat, motiv pentru care a decis să îi ceară ajutorul soțului ei, prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Nici măcar el nu știa să răspundă la întrebările de acolo în momentul în care trebuia să o ajute pe Meghan Markle.

Mai mult de atât, soția lui Harry povestește că totul era atât de dificil în acea perioadă, încât de abia putea să se descurce.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry nu putea să o mai ajute

”Acest examen de cetățenie este atât de greu. Studiam pentru test și îmi amintesc că spuneam: O, doamne. Apoi îl întrebam pe soțul meu: Știai asta? Știai asta? Iar el spunea: Habar n-aveam”, a povestit Ducesa de Suxxex, în podcast-ul său.

La rândul său, Prima Doamnă a Canadei s-a amuzat pe tema celor întâmplate. ”Cred că l-au făcut mai greu pentru tine”, a glumit soția președintelui Canadei.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cele două au schimbat subiectul și au vorbit și despre modul în care viața lor s-a schimbat de când au devenit mame pentru prima oară.

Pe de altă parte, Meghan Markle nu a reușit să clarifice anumite aspecte. Nimeni nu știe practic dacă soția lui Harry are sau nu cetățenie britanică și dacă a reușit să ducă la bun sfârșit acel test atât de dificil, mai scrie Daily Mail.

Până acum, acest subiect nu a fost niciodată adus în discuție de niciunul dintre ducii de Sussex. Pe de altă parte, având în vedere că fostul cuplu regal a decis să trăiască în Statele Unite, lucru pentru care a fost și aspru criticat la un moment dat, cel mai probabil acest lucru nici măcar nu mai are vreo importanță pentru cei doi.

ADVERTISEMENT