Life

Ce i-a cerut Shakira lui Pique după divorț. Ce presupune ”clauza Clara Chia”

Shakira a avut câteva solicitări destul de ferme în acordul pe care l-a semnat cu Gerard Pique, după ce a obținut custodia băieților.
11.11.2022 | 11:30
Ce ia cerut Shakira lui Pique dupa divort Ce presupune clauza Clara Chia
Shakira și Pique au semnat un pact secret după divorț. Foto: Instagram. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Se știe totul despre acordul dintre Shakira și Gerard Pique, semnat după ce cântăreața columbiană a obținut custodia copiilor? Se pare că nu! Presa spaniolă scrie că există câteva clauze secrete pe care artista le-ar fi impus, iar una dintre ele are legătură cu noua parteneră a lui Pique, Clara Chia!

Shakira ar fi cerut ca iubita lui Pique să stea departe de băieții ei

În următoarele zile, s-ar putea să apară pe piață cele mai secrete puncte ale acordului dintre muziciană și fotbalistul de la FC Barcelona. Mai precis, informează postul de televiziune Telecinco, Shakira ar fi cerut ca iubita lui Pique să nu mai aibă niciun fel de contact cu băieții ei. Solicitarea vedetei ar fi venit după ce în spațiul public au apărut imagini în care amanta lui Pique juca fotbal cu Sasha și Milan.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul zvon care s-ar putea confirma în zilele următoare despre pactul dintre Shakira și Pique. Se mai zice că inclusiv iubita sportivului ar fi avut o cerere clară în tot acest triunghi amoros. Mai precis, Clara i-ar fi cerut lui Pique să nu locuiască sub același acoperiș cu Shakira pe perioada în care își va vizita băieții, în Miami.

După separarea care s-a produs, în cele din urmă, și în acte, Gerard Pique a rămas la Barcelona, unde trăiește cu Clara Chia, în aceeași casă în care locuia cu Shakira.

ADVERTISEMENT
clara chia
Pique, alături de noua parteneră, Clara Chia. Foto: Twitter @deveritasmx

Fotbalistul poate petrece 10 zile pe lună cu copiii

Fotbalistul continuă să se dedice fotbalului, însă nici Shakira nu se lasă mai prejos, având plănuite mai multe proiecte profesionale. Pe lângă muzică, Shakira își va onora și contractele de publicitate pe care le semnase, fiind imaginea mai multor branduri de succes.

Fotbalistul va putea să își vadă băieții, pe Sasha și Milan, timp de 10 zile pe lună, conform acordului dintre cei doi. Shakira va pleca la Miami împreună cu părinții ei, cei care i-au fost aproape în cele mai dificile momente ale vieții. Recent, artista din Columbia a oferit un interviu în care a rupt tăcerea legat de tot ce s-a speculat că s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică pop-dance latino a confirmat în mare parte informațiile pe care presa le-a furnizat despre infidelitățile soțului, acuzând în același timp media că a făcut mult rău familiei sale, în special copiilor.

Shakira a rupt tăcerea, de curând

În interviul pe care l-a oferit celor de la revista ELLE SUA, Shakira și-a reproșat că s-a pus pe locul doi de dragul căsniciei cu Pique, renunțând pentru o perioadă chiar și la muzică.

ADVERTISEMENT

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți. Sunt femei care trec prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea”, a declarat Shakira pentru ELLE.

„A vrut să joace fotbal și să câștige titluri și a trebuit să îl susțin. Unul dintre noi a trebuit să facă un sacrificiu. Și am făcut-o. Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania să-l susțin să poată juca fotbal și să câștige titluri. Datorită acestui fapt, copiii mei au putut să aibă o mamă prezentă”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT