Life
notix pixel id

Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent

09.03.2021 | 17:36
Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent
Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anda Adam a avut un schimb dur de replici după ce o femeie ar fi atentat la soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, cântăreața fiind foarte deranjată de acest gest, motiv pentru care a reacționat violent. 

Artista este destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală și, mai ales, de relația cu soțul ei. De data aceasta, blondina nu s-a mai putut abține și a atacat-o pe domnișoara care a încercat să-i „fure” bărbatul.

Anda Adam i-a adresat vorbe grele femeii respective și a acuzat-o de lucruri rușinoase după ce a văzut că ea și soțul ei ar fi vorbit prin intermediul unui apel video.

ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent

Celebra cântăreață a desoperit că soțul ei își dădea mesaje cu această femeie, așa că a „cercetat” situația și a văzut despre ce este vorba. Această domnișoară îi urmărea frecvent InstaStory-urile Andei Adam, care a ieșit de îndată la atac. 

Aceasta s-a apărat și i-a spus Andei Adam că soțul ei este cel care a contactat-o, însă argumentul ei nu a ajutat-o prea mult, pentru că vedeta nu a înetat cu acuzațiile.

ADVERTISEMENT

„– Te interesează ce fac eu, nu? M…..o. Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap!(…) Că altfel nu-mi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon/ – Eu nu l-am căutat, el pe mine/ – Și insistai să te sune pe video call, că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă!”, este schimbul dur de replici dintre Anda Adam și femeia care a luat legătură cu soțul ei, scrie wowbiz.ro.

Ce relație are Anda Adam cu soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu

Anda Adam și Sorin Andrei Niolescu și-au unit destinele în 2015 și au împreună o fetiță, Evelin, în vârstă de cinci ani. Artista a recunoscut că au existat tensiuni în timpul perioadei de pandemie, mai ales atunci când toată lumea era obligată să rămână în casă.

ADVERTISEMENT

Deși Anda Adam nu a făcut nicio declarație oficială legată de divorț, ea și Sorin Nicolescu nu s-au mai afișat nicăieri împreună și nici nu au mai postat fotografii de familie pe rețelele sociale. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram, semn că lucrurile nu sunt tocmai roz.

Cu toate că fanii se întreabă dacă nu cumva au divorțat în secret, Anda Adam a negat de mai multe ori acest lucru și a declarat că nu există neînțelegeri între ea și soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, povestea artista, potrivit sursei citate anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri