Life

Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent

09.03.2021 | 17:36
Ce ia facut Anda Adam unei domnisoare care ar fi atentat la sotul ei Atac fara precedent
ADVERTISEMENT

Anda Adam a avut un schimb dur de replici după ce o femeie ar fi atentat la soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, cântăreața fiind foarte deranjată de acest gest, motiv pentru care a reacționat violent. 

Artista este destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală și, mai ales, de relația cu soțul ei. De data aceasta, blondina nu s-a mai putut abține și a atacat-o pe domnișoara care a încercat să-i „fure” bărbatul.

ADVERTISEMENT

Anda Adam i-a adresat vorbe grele femeii respective și a acuzat-o de lucruri rușinoase după ce a văzut că ea și soțul ei ar fi vorbit prin intermediul unui apel video.

Ce i-a făcut Anda Adam unei domnișoare care ar fi atentat la soțul ei. Atac fără precedent

Celebra cântăreață a desoperit că soțul ei își dădea mesaje cu această femeie, așa că a „cercetat” situația și a văzut despre ce este vorba. Această domnișoară îi urmărea frecvent InstaStory-urile Andei Adam, care a ieșit de îndată la atac. 

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a apărat și i-a spus Andei Adam că soțul ei este cel care a contactat-o, însă argumentul ei nu a ajutat-o prea mult, pentru că vedeta nu a înetat cu acuzațiile.

„– Te interesează ce fac eu, nu? M…..o. Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap!(…) Că altfel nu-mi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon/ – Eu nu l-am căutat, el pe mine/ – Și insistai să te sune pe video call, că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă!”, este schimbul dur de replici dintre Anda Adam și femeia care a luat legătură cu soțul ei, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce relație are Anda Adam cu soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu

Anda Adam și Sorin Andrei Niolescu și-au unit destinele în 2015 și au împreună o fetiță, Evelin, în vârstă de cinci ani. Artista a recunoscut că au existat tensiuni în timpul perioadei de pandemie, mai ales atunci când toată lumea era obligată să rămână în casă.

Deși Anda Adam nu a făcut nicio declarație oficială legată de divorț, ea și Sorin Nicolescu nu s-au mai afișat nicăieri împreună și nici nu au mai postat fotografii de familie pe rețelele sociale. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram, semn că lucrurile nu sunt tocmai roz.

ADVERTISEMENT

Cu toate că fanii se întreabă dacă nu cumva au divorțat în secret, Anda Adam a negat de mai multe ori acest lucru și a declarat că nu există neînțelegeri între ea și soțul ei.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, povestea artista, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: