Life

Ce i-a făcut Armin Nicoară unei alte femei de față cu Claudia Puican. ”Presimt că va avea loc un divorț”

Cum s-a comportat Armin Nicoară cu o artistă, deși Claudia Puican era prezentă. Fanii cred că urmează un divorț între ei.
28.05.2023 | 17:34
Ce ia facut Armin Nicoara unei alte femei de fata cu Claudia Puican Presimt ca va avea loc un divort
Cum s-a comportat Armin Nicoară cu o artistă, deși Claudia Puican era prezentă. Fanii cred că urmează un divorț între ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut cunoscutul saxofonist unei alte femei de față cu soția sa. Foarte mulți oameni presimt că va avea loc un divorț între cei doi artiști de muzică de petrecere care sunt căsătoriți din toamna anului 2022.

Cum s-a comportat Armin Nicoară cu o artistă, deși Claudia Puican era prezentă. Fanii cred că urmează un divorț între ei

Armin Nicoară apare într-o filmare care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Artistul le-a arătat tuturor cum s-a comportat cu o artistă din țara noastră, deși Claudia Puican era prezentă. Vedeta a avut o reacție neașteptată față de Stana Stepănescu.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul s-a apropiat extrem de mult de cântăreața de muzică populară căreia i-a șoptit ceva la ureche. Cei doi se aflau la o petrecere, pe ringul de dans, moment care a stârnit zeci de reacții și din cauza declarației solistului.

„Ce credeți că i-am spus Stanei?”, a scris cântărețul în dreptul filmării de pe TikTok care a primit numeroase comentarii. Fanii cred că vedeta nu are respect pentru partenera de viață sau că o face geloasă prea des.

ADVERTISEMENT

În videoclip Stana Stepănescu râde, semn că s-a amuzat de declarația lui Armin Nicoară. Cântăreața de muzică populară continuă să danseze și să se simtă bine la petrecerea unde a fost invitată să cânte și Claudia Puican.

„Dar de ce nu trece Claudia lângă el”, „Claudia s-a pierdut”, „Nu are respect”, „Nu știu de ce, dar presimt că va avea loc un divorț curând”, „Cât o mai faci pe Claudia să se simtă prost”.

ADVERTISEMENT

„Claudia este superbă, fii mai atent cu ea, las-o pe Stana!”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții legat de apropierea dintre Armin Nicoară și Stana Stepănescu.

Armin Nicoară și Stana Stepănescu
Armin Nicoară și Stana Stepănescu, la o petrecere. Sursa foto: captură video TikTok. Colaj: Fanatik

Armin Nicoară, colaborare inedită cu Stana Stepănescu

Armin Nicoară și Stana Stepănescu au semnat de curând o colaborare inedită și au început deja să fie chemați împreună la evenimente și petreceri private. Claudia Puican nu lipsește, fiind una dintre cele mai apreciate artiste.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună saxofonistul și cântăreața din Banat au lansat prima piesă. Melodia se numește Viața mea și a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări pe Youtube, semn că a fost primită foarte bine de public.

ADVERTISEMENT