Life

Ce i-a făcut Cuza lui Emi la Asia Express după ce artistul a pierdut un pariu

Cuza și Emi au câștigat imunitatea în ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Emi a pierdut însă un pariu, așa că prietenul său l-a tuns.
06.10.2021 | 08:17
Ce ia facut Cuza lui Emi la Asia Express dupa ce artistul a pierdut un pariu
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express s-au întrecut în noi probe în ediția a 12 la Asia Express. De această dată au luptat pentru  Imunitatea Mică.

Două vedete au oferit și un moment amuzant. Cuza l-a tuns la chelie pe Emi, după ce acesta a pierdut un pariu.

ADVERTISEMENT

Cursa pentru imunitate din ediția 12 a fost câștigată de surorile Buble.

Ce i-a făcut Cuza lui Emi la Asia Express după ce artistul a pierdut un pariu

Emi a fost tuns la chelie după ce  a pierdut un pariu. Momentul amuzant a avut loc în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express. Cuza și Emi au câștigat în mod surprinzător imunitatea în ediția precedentă. Nu a fost o etapă ușoară pentru ei, mai ales că s-au certat și și-au spus vorbe grele. Imunitatea le-a asigurat o zi liniștită și nici nu au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă.

Înainte de competiție cei doi prieteni au făcut un pariu. Dacă vor câștiga și ei imunitatea, atunci Emi trebuia să fie tuns la chelie. Așa că artistul s-a conformat spre amuzamentul colegului său.

ADVERTISEMENT

“E ziua care-mi place mie, îl tund pe Emi la chelie”, a cântat Cuza fericit că a avut șansa de a-și tunde prietenul.

Cine a câștigat Imunitatea în ediția a 12 a

Echipele au luptat pentru a încerca să obțină imunitatea. A fost pusă în joc și o amuletă pe care au obținut-o Cosmin și Eliza Natanticu, după ce le-au învins pe surorile Buble. Probele pentru Imunitatea Mică nu au fost tocmai ușoare, iar participanții de la Asia Express s-au străduit să termine cât mai repede traseul. Cele mai ambițioase s-au dovedit surorile Buble.

ADVERTISEMENT

Acestea nu au putut să se abțină și au început să plângă atunci când au aflat că au pus mâna pe Imunitatea Mică, chiar de ziua cântăreței.

“De ziua ta! În sfârșit cadoul de ziua ta!”, i-a spus Estera surorii sale.

Concurenții care câștigă Imunitatea sunt privilegiați. Primesc o zi de cazare la hotel, bani, mâncare, distracție dar și o mașină. În plus ei nu pot să fie eliminați și nici nu participă în ediția următoare în cursa pentru ultima șansă.

ADVERTISEMENT

Echipa care câștigă o amuletă este recompensată cu un premiu de 1000 de euro, dar și un avantaj în cursă. Pleacă primii în următoarea misiune.

ADVERTISEMENT