Life

Ce i-a făcut Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu? Gestul neașteptat al vedetei Antena 1

Ramona Olaru l-a surprins total pe iubitul ei, Cătălin Cazacu. Gestul vedetei de la Antena 1 a fost de-a dreptul uluitor. Inclusiv internauții au rămas fără cuvinte.
18.10.2022 | 20:34
Ce ia facut Ramona Olaru lui Catalin Cazacu Gestul neasteptat al vedetei Antena 1
Gestul făcut de Ramona Olaru în fața lui Cătălin Cazacu, viitorul ei soț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cei doi s-au mutat împreună, călătoresc, se completează reciproc și au și planuri de căsătorie.

Cătălin Cazacu a rămas fără mașină

Sunt prieteni de mult timp, însă de abia anul trecut au decis să dea șansa unei relații, iar lucrurile merg între ei mai bine decât s-ar fi așteptat oricine.

ADVERTISEMENT

Uneori însă, mai apar și câteva probleme. Așa s-a întâmplat și de această dată, când Ramona Olaru l-a luat prin surprindere total pe iubitul ei.

Vedeta de la Antena 1 a plecat la muncă luni dimineață, însă din greșeală, a luat cu ea și cheile mașinii iubitului său, Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Motociclistul a povestit întreaga întâmplare urmăritorilor săi de pe Instagram. Deși credea că va avea o zi cât se poate de simplă și de liniștită, iată că din cauza Ramonei Olaru, acesta a fost nevoit să meargă pe jos pentru a-și rezolva treburile.

”Vreau să îi mulțumesc iubitei mele pentru că mi-a făcut o dimineață de luni foarte active pentru că mă trezisem foarte liniștit și credeam că o să am o zi bună, dar ea a plecat cu cheile de la mașina mea și m-a lăsat pe jos”, a postat Cazacu.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și-a cerut scuze public

Pentru că totul a fost o greșeală, Ramona Olaru s-a simțit nevoită să dea câteva explicații. Într-un alt video postat pe Instagram, vedeta de la Antena 1 și-a cerut scuze public.

Cei doi nu locuiesc nici în centrul orașului, drept urmare, Ramona Olaru era conștientă de faptul că i-a creat câteva probleme destul de mari iubitului ei lăsându-l fără mașină.

ADVERTISEMENT

”Vreau să îmi cer scuze la soțul, viitorul soț din viața mea pentru că am plecat cu mașina mea și am plecat și cu cheile de la mașina lui. Îmi pare rău, să mă ierți.

Mai stăm și la margine de oraș.” i-a transmis prezentatoarea lui Cătălin Cazacu, viitorul ei soț.

ADVERTISEMENT