Life

Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale. Un coleg a descoperit adevărul șocant, polițiștii l-au arestat imediat

Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale zi de zi. Bărbatul a fost dat în vileag de un coleg de la muncă, iar polițiștii l-au ridicat imediat.
22.03.2023 | 19:01
Ce ia facut un doctor dentist sotiei sale Un coleg a descoperit adevarul socant politistii lau arestat imediat
Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale. Adevărul este șocant. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a putut să-i facă un dentist soției sale. După ce un coleg a descoperit adevărul, Poliția a venit de îndată și l-a arestat pe bărbat.

Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale. Adevărul este șocant

James Toliver Craig, în vârstă de 45 de ani, este protagonistul acestei fapte oribile. Bărbatul, de profesie dentist, a fost arestat duminică dimineață de polițiștii din Colorado. Acesta este acuzat că și-a otrăvit soția punându-i arsenic în băuturile pe care le consuma.

ADVERTISEMENT

Bărbatul chiar ar fi făcut o serie de căutări suspecte pe Internet și ar fi căutat inclusiv „Cum să faci otravă?”  înainte cu câteva săptămâni ca soția lui să moară, relatează CNN.

Femeia s-a stins din viață după ce a fost otrăvită continuu de bărbatul care i-a jurat credință pe viață. Mai trist este faptul că dentistul și soția lui aveau împreună șase copii, care au rămas acum fără mamă după gestul acestuia.

ADVERTISEMENT

Detaliile din anchetă arată că dentistul James Craig a planificat îndelung moartea soției lui și inclusiv cum să o ucidă. Totul pentru că voia să scape de soție pentru a trăi o poveste de iubire alături de o altă femeie, cea care îi era amantă.

Angela Craig avea 43 de ani în momentul în care s-a stins în viață. Aceasta a ajuns la spital după ce a acuzat multiple dureri de cap, dar și amețeli.

ADVERTISEMENT

Femeia a murit după multe chinuri

În doar o lună, soția medicului dentist a mers de trei ori la spital, iar miercuri a fost ultima zi pe acest pământ pentru ea. Femeia a avut o criză severă și ulterior a fost conectată la aparate pentru a fi ținută în viață.

Medicii au declarat-o în moarte cerebrală. Înainte cu câteva săptămâni ca soția lui să moară, dentistul a folosit un computer din cabinetul stomatologic pentru a căuta pe internet modalități de a ucide un om fără să fii prins. Acesta a comandat online arsenicul cu care și-a ucis soția zi de zi.

ADVERTISEMENT

Un coleg care lucra alături de el a fost cel care a descoperit adevărul șocant. Acesta i-a povestit unei asistente că dentistul a comandat cianură de potasiu, deși este interzis să aibă o asemenea substanță cabinetul stomatologic. Aceștia au alertat Poliția, care a pus cap la cap datele ce duceau la crima oribilă.

ADVERTISEMENT
Tags: