Life

Ce i-a legat Gina Pistol la picior fetiței sale. Accesoriul are o semnificație importantă

Gina Pistol a postat o imagine cu fetița ei, iar fanii au observat un accesoriu interesant la piciorul acesteia. Ce semnifică el?
11.07.2021 | 20:52
Ce ia legat Gina Pistol la picior fetitei sale Accesoriul are o semnificatie importanta
Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a acestui an. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol i-a obișnuit pe urmăritorii ei de pe Instagram să îi țină la curent cu noua ei viață de mămică. Recent, vedeta a postat pe rețeaua de socializare o imagine cu micuța Josephine, iar internauții au observat ceva interesant la fetiță.

Părinții i-au legat la un picior o brățară cu șnur roșu. Accesoriul are o semnificație aparte. Părinții îl pun bebelușilor la câteva luni după naștere la mână sau la picioruș.

ADVERTISEMENT

Ața roșie este considerată în tradiția populară un talisman care te ferește de deochi. În general, acest tip de șnur se leagă la mână, dar el poate fi pus și la picior.

Gina Pistol i-a legat un șnur roșu fiicei sale, la picior

Potrivit superstițiilor, șnurul roșu îi ferește pe cei mici de deochi, blesteme și alte energii negative. Și oamenii mari poartă astfel de accesorii, mai les cei care se feresc de farmece și vrăji.

ADVERTISEMENT

Se spune că firul roșu are o putere ocrotitoare asupra celor mici. Aceștia vor avea un destin ușor dacă îl poartă încă din prima lună de viață.

În tradiția kabalistică, această ață roșie este făcută din lână naturală și se spune că ar avea un efecte pozitiv și asupra stării generale de sănătate. Cei care cred în misticism sunt convinși că acest șnur poate înlătura rănile spirituale și predispune omul la cât mai puține suferințe de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au vrut, așadar, să o protejeze pe fiica lor de duhurile rele și de deochi respectând această tradiție nescrisă, pe care o țin mulți părinți.

gina pistol
Fetița Ginei Pistol poartă in accesoriu care ar feri-o de deochi și energiile negative. Foto: Instagram

Viața lui Smiley s-a schimbat de când a devenit tată

Cântărețul este cel mai fericit bărbat din lume de când a devenit tată. Acesta a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața într-un interviu acordat pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

„Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul.

Mereu mi-au plăcut culorile. Iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a declarat recent artistul.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie. Josephine este primul copil al celor doi.

 

 

ADVERTISEMENT