Sport

Ce i-a nemulțumit pe jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în turul 3 din Liga Campionilor: „Trebuie să ridicăm nivelul“

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor, dar fotbaliştii lui Marius Şumudică nu sunt mulţumiţi de felul în care au joacă.
28.07.2021 | 22:59
Ce ia nemultumit pe jucatorii lui CFR Cluj dupa calificarea in turul 3 din Liga Campionilor Trebuie sa ridicam nivelul
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 manşa a doua din turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor contra lui Lincoln Red Imps. Campioana României şi-a asigurat prezenţa în grupele Conference League după ce a eliminat echipa din Gibraltar.

La finalul partidei, jucătorii lui Marius Şumudică au fost mulţumiţi de rezultatele de până acum ale echipei, dar sunt conştienţi că jocul prestat trebuie îmbunătăţit pentru că vor veni adversari mai dificili în faza următoare.

ADVERTISEMENT

Mario Camora: „Cu adversari mai dificili nu vom câştiga dacă ne apărăm aşa“

„Da, am obţinut calificarea. Vrem să mergem mai departe, cât de departe putem. Şi-au creat câteva oportunităţi. Nu aveau nimic de pierdut şi au jucat relaxaţi. Trebuie să vedem unde am greşit, să reparăm. Cu adversari mai dificili nu vom câştiga dacă ne apărăm aşa.

Trebuie să ne adaptăm la Mister. Să asimilăm ce vrea de la noi, să fim atenţi la meciuri şi la antrenamente.

ADVERTISEMENT

N-a fost uşor pentru mine (n.r. – perioada în care a fost accidentat). În 10 ani la CFR, o singură dată am stat departe. Am făcut 100% doar două antrenamente. Importantă e victoria. În campionat, avem 6 puncte, suntem în grafic.

Nu e vorba de revanşă cu Young Boys. Visăm mai departe, numai aşa putem face performanţă. Cu Young Boys am făcut egal acasă… Toată lumea ştie ce a fost anul trecut. Trebuie să fim pregătiţi. Acum avem un meci important acasă, vrem 3 victorii din 3 meciuri.

ADVERTISEMENT

O situaţie ingrată pentru toată lumea (n.r. – naţionalal României la JO). E o situaţie ciudată. Înţeleg că sunt jucători care meritau să fie acolo, dar înţeleg şi cluburile“, a declarat căpitanul Camora la finalul partidei, pe Digisport.

Runar Sigurjonsson: „Trebuie să ridicăm nivelul“

„Cred că pot mai mult şi eu, şi echipa. Putem juca mai bine decât am arătat astăzi. Trebuie să jucăm mai bine.

ADVERTISEMENT

Au fost rezultate, e important că am câştigat meciurile (n.r. – şi în Europa, şi în Liga 1), dar trebuie să ridicăm nivelul. Momentan, suntem încă în Champions League. Ne gândim la Champions League. Vom avea un adversar mai bun, dar şi o şansă de a avansa.

Mister are un stil diferit. Ambii (n.r. – Edi Iordănescu şi Marius Şumudică) sunt antrenori buni. Învăţăm să jucăm ofensiv. Mie îmi place să jucăm ofensiv.

Am simţim că pot să dau gol şi am reuşit. Colegii au avut încredere în mine şi le mulţumesc“, a completat Runar Sigurjonsson, autorul golului secund.

ADVERTISEMENT
Tags: