News

Ce i-a promis Florin Pastramă lui Brigitte Sfăt pentru a o convinge să aibă o relație cu el

02.04.2019 | 11:29
Brigitte Sfat si Forin Pastrama si-au facut mai multe promisiuni, inainte de a forma un cuplu
ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu se mai feresc de nimeni. Cei doi concurenți de la Ferma au deja o relație oficială, iar acest lucru a apărut deja pe paginile lor de Facebook, unde postează fotografii cu ei doi în timp ce se sărută.  Florin Pastramă a făcut multe ca s-o cucerească pe frumoasa Brigitte!

Brigitte Sfăt și Forin Pastramă și-au făcut mai multe promisiuni, înainte de a forma un cuplu

Pastramă a dus muncă de convingere pentru a o face pe Brigitte Sfăt să renunțe la logodnicul de acasă, pentru a fi cu el. Zile întregi, Forin Pastramă a făcut tot ce i-a stat în putință să o ducă pe Brigitte departe de camerele de luat vederi pentru a avea discuții de natură… intimă. I-a spus cât de mult o place și că s-a îndrăgostit de ea și că vrea să renunțe la tot pentru a fi cu ea. După insistențe îndelungate, Florin Pastramă a avut câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Brigitte a început să îi accepte mai ușor glumele, a început să râdă mai mult la el, iar cei doi au început să formeze un cuplu, chiar dacă cei doi erau atent observați de doi fani înfocați ai emisiunii, respectiv Raluca Podea, iubita lui Florin Pastramă și de Cornel Oană, logodnicul Brigittei Sfăt!

Brigitte Sfat Forin Pastrama promisiune
Brigitte Sfat si Forin Pastrama, fimati in pat

Florin Pastramă renunță la religia sa pentru Brigitte Sfăt

Până să accepte avansurile lui Florin Pastramă, Brigitte a avut câteva pretenții, toate fiind acceptate deacesta fără să stea pe gânduri. Astfel, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Brigitte i-a spus clar că nu poate duce relația foarte departe fără să fie căsătorită în fața lui Dumnezeu. Imediat, Florin Pastramă a găsit rzolvarea! A cerut-o de soție pe focoasa brunetă, iar aceasta a acceptat. De atunci, cei doi au fost surprinși în impostaze mai puțin ortodoxe în același pat.

ADVERTISEMENT

O altă cerință a lui Brigitte a fost ca iubitul ei să se pocăiască și să devină penticostal, lucru pe care Florin Pastramă l-a acceptat imediat. ”Florin Pastramă va trece la penticostali pentru că Brigitte i-a spus clar că ea trebuie să se căsătorească cu el și în fața Domnului, că acelea sunt jurăm,intele la care ține ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte să fie a lui”, a declarat sursa respectivă.

La rândul lui, și bărbatul a avut o solicitare. Vrea să aibă musai un copil cu Brigitte Sfăt, iar vedeta a acceptat și ea. Imediat cum va părăsi emisiunea de la Pro TV, Brigitte Sfăt vrea să rămână însărcinată prin inseminare artificială cu Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT
Tags: